Σελίδες


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ο ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΔΑ



Το δικό του ξεχωριστό «καταπράσινο» περίπτερο, έτοιμο να υποδεχθεί τους εκατοντάδες φιλάθλους του θα έχει ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδα κατά την 17η Συνάντηση Νέων που θα φιλοξενηθεί στις όχθες του ποταμού Άρδα από τις 26 έως 31 Ιουλίου.
Όπως πέρσι, έτσι και φέτος η γιορτή των Νέων στον Άρδα θα έχει ακόμη εντονότερο το «πράσινο» χρώμα, μιας και στον περιβάλλοντα χώρο των εκδηλώσεων, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας θα δώσει δυναμικό παρόν με το δικό του περίπτερο.

Εκεί οι φίλαθλοι τις ομάδας και του αθλήματος θα μπορούν να προμηθευτούν διάφορα αναμνηστικά του συλλόγου, όπως μπλουζάκια και καπελάκια, αλλά κυρίως να δηλώσουν συμμετοχή για την αγορά των νέων καρτών διαρκείας της περιόδου 2011-2012.

Οι κάρτες διαρκείας του Συλλόγου, που θα είναι με νέα μορφή και θα παρουσιαστούν ξεχωριστά με συνέντευξη τύπου τις επόμενες ημέρες, θα έχουν τις ίδιες τιμές με τις περσινές και θα είναι χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες (των 30, των 50 και των 100 euro).

Η νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκει τον ΑΟΟ στην Α2 και οι διοικούντες εδώ και ημέρες καταστρώνουν τα πλάνα τους για την δημιουργία μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής ομάδας που θα δικαιώσει τις φιλοδοξίες των φίλων της.

Όσον αφορά το φετινό φεστιβάλ του Άρδα, το παρόν θα δώσουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο «Νιόνιος» του ελληνικού τραγουδιού της αντίστασης και της αμφισβήτησης, ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα της εποχής μας και λογικά θα μπορέσει να δώσει μια πνοή αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας με την παρουσία του στο Άρδα.

Στην κατεύθυνση αυτή θα κινηθούν και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος στον Άρδα.

Η φοβερή παρέα Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Ζουγανέλης - Δημήτρης Σταρόβας - Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος - Ζήνα Αρβανιτίδη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ελένη Πασπαλά, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, τα Κόκκινα Χαλιά, ο Χρήστος Δάντης με τη Ραλλία Χρηστίδου, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, οι ΑΤΜΑ και άλλα πολλά συγκροτήματα, θα πλημμυρίσουν με ποιοτική μουσική τις όχθες του Άρδα για έξι ημέρες (από την Τρίτη 26 μέχρι και την Κυριακή 31 Ιουλίου).

Για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site της διοργάνωσης www.ardas.gr. Το e-mail επικοινωνίας είναι το: dkepao@orestiada.gr