Σελίδες


Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Συγχαρητήρια Δ.Σ. Εθνικού σε αθλητές του

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τους αθλητές της ομάδας παίδων που κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, τον προπονητή τους Θανάση Μουστακίδη που αποδεικνύεται χρυσός κόουτς, καθώς και ολόκληρο το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο του τμήματος βόλλεϋ.

Μέσα σε δύο μήνες όλοι οι παραπάνω μας κάνανε διπλά περήφανους με τα κύπελλα που κατέκτησαν στο παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα της Ελλάδος. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ακριτικός Έβρος και η Αλεξανδρούπολη παραμένουν στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης του αθλήματος, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις συμμετοχές των αθλητών μας σε όλες τις Εθνικές ομάδες βόλλεϋ...»

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στις οικογένειες των αθλητών για την στήριξη που έδωσαν όλο τον προηγούμενο καιρό στα παιδιά τους και άρα στην ομάδα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διεθνείς του Εθνικού που θα ταξιδέψουν στην Αργεντινή για το Παγκόσμιο Παίδων και θα μας κάνουν περήφανους ως Θρακιώτες και ως Έλληνες.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών του Βόλλεϋ που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδος, με στόχο τα προσεχή χρόνια η μεγάλη ομάδα στηριζόμενη στους δικούς της αθλητές, να κρατήσει την σημαία του Εθνικού ψηλά.

Επίσης, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΜΓΣ Εθνικός συγχαίρει την αθλήτρια και πρωταθλήτρια του επί κοντώ Καλαφατζή Αντωνία η οποία μέσα σε ένα μήνα κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια στους Πανελλήνιους κορασίδων και Πανελλήνιους νεανίδων, με ατομικά και πανθρακικά ρεκόρ, καθώς και την επιλογή της να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους βαλκανικούς αγώνες νεανίδων και σε διεθνή αγώνα κορασίδων με την Κύπρο.

Συγχαίρει τον προπονητή της Μαρτινίδη Κωνσταντίνο, τον προηγούμενο προπονητή της Τόλιο Μαρίνο και ολόκληρη την προπονητική και διοικητική ομάδα του τμήματος στίβου για την στήριξη που έδωσαν τα δύο τελευταία χρόνια, τα οποία η Αντωνία ήταν τραυματισμένη και εκτός αγώνων.

Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στην οικογένεια της αθλήτριας για όλες τις προσπάθειες που έκαναν να υπερνικήσουν τις δυσκολίες του τραυματισμού της κόρης τους, τις μετακινήσεις στην Κομοτηνή 2-3 φορές την βδομάδα για προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο και γενικά την ψυχολογική της στήριξη στην μάχη για επαναφορά στις επιτυχίες. H Αντωνία αυτή τη στιγμή αποτελεί το καλύτερο πρότυπο αθλητή που καταφέρνει να συνδυάζει άριστα τον πρωταθλητισμό με το διάβασμα, μιας και είναι στην Β' λυκείου και άριστη μαθήτρια.

Της ευχόμαστε να είναι γερή με πολλές επιτυχίες στους στίβους και στα μαθήματα.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες της Αντωνίας αλλά και όλων των αθλητών και αθλητριών του στίβου που κρατάνε ψηλά τη σημαία του Εθνικού δικαιώνοντας τους αγώνες όλων των προηγούμενων γενεών αθλητών, πρωταθλητών του κλασσικού αθλητισμού του συλλόγου μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ www.alexpolisonline.blogspot.com