Σελίδες


Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Με ικανοποίησε η αγωνιστικότητα»

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ 3-0: ΛΕΩΝΗΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

«Με ικανοποίησε η αγωνιστικότητα»
Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Αυστρία, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέκος Λεώνης δήλωσε...
«Παίξαμε αρκετά καλά σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Με ικανοποίησε ιδιαίτερα η αγωνιστικότητα που δείξαμε και αυτό το στοιχείο θέλω να το κρατήσουμε και στη συνέχεια ακόμα και αν κληθούν νέα πρόσωπα για να στελεχώσουν την ομάδα».

Από τους παίκτες ο αρχηγός Νίκος Ρουμελιώτης ανέφερε: «Θέλαμε να τελειώσουμε με νίκες το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Ο στόχος μας στη διοργάνωση ουσιαστικά έχει επιτευχθεί, αφού δόθηκαν ευκαιρίες στα νέα παιδιά και έβαλε χρήσιμα συμπεράσματα το προπονητικό τιμ. Τώρα επικεντρώνουμε στους αγώνες με τη Βοσνία για το προ Ολυμπιακό τουρνουά και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς στις 5 Αυγούστου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για αυτά τα δύο σημαντικά παιχνίδια».

Από την πλευρά της διοίκησης, ο Β’ αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Κωστής Ψαρουδάκης, είπε: «Συγχαρητήρια στην Εθνική ανδρών για την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Δίνεται η ευκαιρία στους Χανιώτες φίλους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ανδρών και γυναικών και ελπίζω στους δύο αγώνες της Κυριακής να είναι στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών μας».