Σελίδες


Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Το εβρίτικο δίδυμο της επιτυχίας



    Το εβρίτικο δίδυμο της επιτυχίας
    Γιάννης Καβαρατζής- Γρηγόρης Κοντοστάθης. Οι 17χρονοι Αλεξανδρουπολίτες   ασημένιοι πανελλήνιοι πρωταθλητές της κατηγορίας κάτω των 20 Ελλάδος για το 2011. Μόλις με μια εβδομάδα προπόνησης στην άμμο, αφού προηγήθηκαν οι συνεχείς - αλλά άκρως επιτυχημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Εθνικό στην σάλα - άφησαν άφωνους όλους τους ειδικούς στο αγαπημένο άθλημα του καλοκαιριού.

    Τα παιδιά, αν και ηττημένα στον τελικό στις λεπτομέρειες, ήταν οι ηθικοί νικητές των αγώνων, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα από τους δεκάδες θεατές της Πρέβεζας, όπου και με την παρουσία τους συγκέντρωσαν τα βλέμματα πάνω τους. Ιδιαίτερα μετά τον θρίαμβο στον ημιτελικό επί των περυσινών πρωταθλητών  που αποτελούν μέχρι σήμερα την Εθνική Ομάδα εφήβων Βραχνά -Παπούλη στον αγώνα της χρονιάς. Ένα αποτέλεσμα που για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη αλλά όχι και για τους ίδιο το δίδυμο από τον Έβρο που είχε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. 
    Ας σημειωθεί ότι πρώτη φορά το επίσημο site της ομοσπονδίας δεν αναφέρεται μόνο στα αποτελέσματα των τελικών αλλά προχωρεί και σε σχόλιο επί του ημιτελικού.
    Αναμφισβήτητα, η δεύτερη θέση στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος για αθλητές ηλικίας έως 20 ετών που κατέκτησαν δίκαια οι Καβαρατζής και Κοντοστάθης, αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία για το beach volley στον Έβρο. Και ο προκλήσεις για το υπέροχο δίδυμο δεν σταματούν εδώ.

    Το άθλημα μπορεί να φέρει διακρίσεις στην Θράκη. Η Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων ΑΜΘ αξίζει να δείξει μεγαλύτερη προσοχή και αγάπη στο άθλημα του καλοκαιριού, και επιτέλους, πρέπει να διεκδικήσει για τον Έβρο, μια μεγάλη διοργάνωση.
    Πηγή www.thrakisport.gr