Σελίδες


Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το pregame του αγώνα Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Το pregame του αγώνα Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Στο «Μελίνα Μερκούρη» θα γίνει η δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (3/2, 21.00, Νοvasports-3, Διαιτητές: Μουλά Λ., Νικολόπουλος).
Ο Ολυμπιακός με 36 βαθμούς οδηγεί την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα και θέλει την 13η νίκη του στο πρωτάθλημα ώστε να διατηρηθεί μόνος πρώτος στην κορυφή. Οι ερυθρολευκοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και με όπλο την παράδοση (δεν έχουν χάσει στην έδρα τους από τον Εθνικό από το 1998) θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο.
Ο ακραίος του Ολυμπιακού Μπόζινταρ Τσουκ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να δείξουμε την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να παραμείνουμε εκεί»,
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έρχεται για να... μείνει στον Πειραιά καθώς λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας θα επιστρέψει στη βάση του την Παρασκευή. Η Εβρίτικη ομάδα χωρίς πίεση από τη βαθμολογική της θέση θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει την πρώτη νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη».
Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Στο παρελθόν έχουμε φτάσει πολλές σε τάι μπρέικ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στον Α΄γύρο χάσαμε 3-0 με κακή εμφάνιση και αυτό δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Ο Ολυμπιακός παίζει γρήγορα, έχει πολλές λύσεις και έχει άλλους στόχους από μας. Δε μας κυνηγάει τίποτα, θέλουμε καλή εμφάνιση και γιατί όχι και ένα θετικό αποτέλεσμα».
«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα 28-3
Η αναμέτρηση μεταξύ του Oλυμπιακού και του Εθνικού είναι η 31η των δύο ομάδων στη Volleyleague από το 2002 που επέστρεψε ο Εθνικός στη μεγάλη κατηγορία. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 28-3. Και οι τρεις νίκες του Εθνικού έχουν γίνει στην Αλεξανδρούπολη τις σεζόν 2010-11, 2011-12 και 2013-14 και δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό στο Ρέντη αυτό το διάστημα.
πηγη www.thrakisport.gr