Σελίδες


Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Το ταξίδι του Εθνικού προς τη Λισσαβώνα


Η αντίστροφη μέτρηση για τον επερχόμενο ευρωπαϊκό αγώνα μόλις ξεκίνησε για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που μόλις πριν λίγα λεπτά απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.
Η αρμάδα του Σάκη Μουστακίδη ξεκίνησε το δύσκολο ταξίδι της προς τη Λισσαβόνα για το παιχνίδι απέναντι στη Benfica που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17/2, 22:30 ώρα Ελλάδας LIVE από το thrakisport.gr και τηλεοπτικά από το laola1.tv).
Αρχηγός της αποστολής είναι team manager του Εθνικού Άκης Σιδηρόπουλος, ενώ την αποστολή συνοδεύει και ο γενικός γραμματέας του ΤΑΑ Αντώνης Τελόπουλος,. Το ταξίδι του Εθνικού προβλέπεται δύσκολο μιας και θα πετάξει από Κωνσταντινούπολη και από κει τα ξημερώματα της Δευτέρας για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Ο Σάκης Μουστακίδης θα έχει στη διάθεσή του σχεδόν δύο 24ωρα για να ξεκουράσει και να προετοιμάσει τους παίκτες του, ώστε να είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους Πορτογάλους.

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία Κώστας Δαλακούρας, Άκης Δαρίδης, Τσέντομιρ Ίλιτς και Χρήστος Κιόσης είναι χαμογελαστοί, παρά την κούραση που τους περιμένει.

Τα like και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τον πρώην διαγώνιο του Εθνικού Λούκα Σούλαγιτς να τους εύχεται «Καλή επιτυχία!».
Καλή επιτυχία και από όλους εμάς!!!


πηγη www.thrakisport.gr