Σελίδες


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ!


Οι νικήτριες ομάδες αγοριών
Οι νικήτριες ομάδες κοριτσιών
Για μια ακόμη   φορά  διεξήχθησαν  με απόλυτη επιτυχία  οι Σχολικοί Αγώνες  Πετοσφαίρισης Γυμνασίων της  Δ/νσης  Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ   στο  κλειστό Γυμναστήριο «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ»  στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ, με τη συμμετοχή μαθητών & μαθητριών από τα   ΓΥΜΝΑΣΙΑ  όλου του Έβρου. 
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο τουρνουά : στην Ορεστιάδα για τα σχολεία του Βόρειου Έβρου και στην Αλεξανδρούπολη για τα σχολεία του Νότιου Έβρου.
Συνδιοργανωτές ήταν οι Δήμοι Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, όλες οι ομάδες Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας καθώς και η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Στην Αλεξανδρούπολη έλαβαν μέρος τα Γυμνάσια των περιοχών ΣΟΥΦΛΙΟΥ , ΛΑΒΑΡΩΝ ,ΤΥΧΕΡΟΥ,  ΦΕΡΩΝ , ΑΝΘΕΙΑΣ & ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ.
Τα γήπεδα ετοιμάστηκαν από τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης στο Κλειστό Γυμναστήριο ''Μ.Παρασκευόπουλος.
Ορισμένα στοιχεία από  τους  αγώνες αυτούς (17 &18/2/2016)  των Γυμνασίων :
1.  Έλαβαν μέρος συνολικά   Δέκα (10) ομάδες στο τουρνουά των αγοριών  και Δεκαεννέα (13) ομάδες στο τουρνουά των κοριτσιών  – Συνολικά  Δεκαεννιά  (19)  ομάδες και Τριακόσιοι  (300) περίπου μαθητές & μαθήτριες.
2. Νικητές : Κατηγορία κοριτσιών:  3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ & Κατηγορία αγοριών : ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 
Πέρα   όμως  από τους νικητές που έτσι  και αλλιώς σε τέτοιους αγώνες έχουν συμβολικό και μόνο χαρακτήρα , πραγματικός νικητής ήταν η υψηλή παιδαγωγική ένταση των αγώνων, η χαρά, η  άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα « ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».
Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης συγχαίρει την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων της Δ/ΝΣΗΣ Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ για την εξαιρετική οργανωτική και αθλητική της  λειτουργία  προς όφελος του σχολικού αθλητισμού και της εκπαιδευτικής διαδικασίας  γενικότερα.