Σελίδες


Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο Βασίλης Στοϊλούδης στον Εθνικό!!


image 1
Στο δυναμικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εντάχθηκε εδώ και λίγες μέρες, ο Βασίλης Στοϊλουδης.
Ο 24χρονος κεντρικός της ΓΕ Αλεξανδρούπολης που το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων φόρεσε για τελευταία φορά του «κίτρινου Υποβρυχίου» πλέον θα αγωνίζεται στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Το thrakisport.gr μίλησε με τον Βασίλη, ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά: «Νιώθω ότι γύρισα στο σπίτι μου. Είμαι εδώ για να ενισχύσω την ομάδα και να τη βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της».

 
 
Όπως ήταν φυσικό, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αρχηγό, Ανέστη Δαλακούρα αλλά και τον Θωμά Δημητριάδη τονίζοντας πως: «Προέκυψαν κάποιοι τραυματισμοί σε παίκτες και έβαλαν δύσκολα στον κόουτς... Τους εύχομαι καλή ανάρρωση και να επιστρέψουν το γρηγορότερο στα γήπεδα», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους της ΓΕ Αλεξανδρούπολης και να τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχια του Πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Έχοντας μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία να ζήσει το ευρωπαϊκό όνειρο του Εθνικού απέναντι στην Πορτογαλική Benfica δήλωσε: «Είναι τεράστια επιτυχία για το σύλλογο να συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και να τα πηγαίνει εξίσου καλά όλες τις χρονιές απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Ελπίζω φέτος να είναι η ομάδα του εθνικού αυτή που θα κερδίσει την Μπενφίκα και θα περάσει στην επόμενη φάση του Challenge Cup».

Καλή επιτυχία Βασίλη!!! 
πηγη www.thrakisport.gr