Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Στον Παμβοχαϊκό ο Κώστας Δεληκώστας!


delikostas
Ο Κώστας Δεληκώστας θα είναι ο νέος προπονητής του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός στη θέση του παραιτηθέντα, Γιώργου Χριστόπουλου. Ήδη υπήρξε η σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα, ο Εβρίτης τεχνικός, που διατηρεί τη θέση του βοηθού του ομοσπονδιακού στην Εθνική Ανδρών Σωτήρη Δρίκου όπως έκανε από πέρυσι που ήταν στον πάγκο της Ορεστιάδας, είχε την Τρίτη την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας της Κορίνθου.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Το Τ.Α.Α του Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ αποφάσισε όπως την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκός μέχρι την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να αναλάβει ο κ. Κώστας Δεληκώστας με προοπτική ανανέωσης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Δεληκώστας ήμερα Τρίτη 26/2 είχε την πρώτη του γνωριμία με τους αθλητές της ομάδας του και θα τους προπονήσει στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος».
Το βιογραφικό του Κώστα Δεληκώστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού (με τα όποια λάθη περιέχει, όπως για παράδειγμα ότι πέρυσι έφυγε από τον πάγκο του ΑΟΟ τον Ιανουάριο, ενώ τελικά παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν παρά την παραίτηση που είχε υποβάλει):
Ο Κώστας Δεληκώστας γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 7 Σεπτεμβρίου 1972. Ως αθλητής αγωνίζονταν πασαδόρος. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Έβρο Σουφλίου, αγωνίστηκε 4 χρόνια στον Ιωνικό Ν.Φ., 4 χρόνια στον Γ.Σ.Ηρακλής, 2 χρόνια στην Ε.Α.Πατρών, 2 χρόνια στον Ολυμπιακό και έκλεισε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν 2003-04.
Ως προπονητής ξεκίνησε πλάι στον Ιταλό Ντανιέλε Ρίτσι τη σεζόν 2004-05 στην Τόνο Καλίπο Βαλέντια. Ακολούθησαν 3 χρόνια στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (2005-08).
Το καλοκαίρι του 2008 ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2013 ήταν προπονητής στην Εθνική Ανδρών της Κύπρου με την οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα «Μικρών Κρατών.
Από 26 Δεκεμβρίου 2013 ανέλαβε τον Γ.Σ.Λαμία κι έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν 2013-14. Από 25 Μαΐου 2014 ανέλαβε προπονητής στον Α.Ο.Ορεστιάδας όπου έμεινε μέχρι 17 Ιανουαρίου 2015.
To καλοκαίρι του 2015 διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Εθνική Ανδρών.
ΠΗΓΗ www.thrakisports.gr