Σελίδες


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Α2 Ανδρών: Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής και οι διαιτητές για ΑΕ Κομοτηνής και ΓΕΑ

a2 vollei andrwn
Σημαντικά παιχνίδια για την ΑΕ Κομοτηνής, αλλά και για την ΓΕΑ περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο για την 19η αγωνιστική της Α2 ανδρών.
Το Σάββατο στις 18:00 η τέταρτη της βαθμολογίας ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ισόβαθμό της Μακεδονικό και θέλει την νίκη ώστε να μείνει μόνη της στην πρώτη τετράδα, αν και ο Μακεδονικός έχει αγώνα λιγότερο αυτόν στην Αλεξανδρούπολη με την ΓΕΑ, και έχει κάνει και το ρεπό του. Διαιτητές της συνάντησης οι Κωστόπουλος και Στεργιόπουλος. Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν αιτήματός του ο Μακεδονικός λόγω των μπλόκων των αγροτών δεν ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη να αντιμετωπίσει σε εξ’ αναβολής αγώνα την ΓΕΑ.
Την ίδια ώρα η ΓΕΑ που έπεσε όγδοη έχοντας ωστόσο 2 αγώνες λιγότερους, αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη τον προτελευταίο Αίαντσ Ευόσμου και θέλει την νίκη ώστε να επανέλθει στις επιτυχίες και ανέβει στην βαθμολογία. Διαιτητές στον Εύοσμο θα είναι οι Σιμίδης και Κάλλης.
Χαρακτηριστικό της 19ης αγωνιστικής οι αναβολές των αγώνων Νίκη Αιγινίου – ΑΟ Σερρών και Πήγασου Πολίχνης-Νέστωρας, λόγω ότι Πήγασος και Νίκη Αιγινίου έχουν παίχτες που μετέχουν στο πανελλήνιο εφήβων στην Θεσσαλονίκη (μετέχει και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης).
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Α2 Ανδρών:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/2/2016
18.00 ΔΑΚ Ευόσμου: Αίας Ευόσμου – ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Διαιτητές: Σιμίδης, Κάλλης
18.00 Κομοτηνής: ΑΕ Κομοτηνής – Μακεδονικός, Διαιτητές: Κωστόπουλος, Στεργιόπουλος
18.30 Μ. Τσικίνας: ΧΑΝΘ – ΑΣ Γιάννενα, Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Μπουγιούκας
20.00 Ι. Λεμονίδης: ΑΣ Ελπίς – ΕΑΛ, Διαιτητές: Τσιούλα, Ισκάς
Νίκη Αιγινίου – ΑΟ Σερρών (19.00, 24/2)
Πήγασος Πολίχνης-Νέστωρας (αναβλήθηκε)
Ρεπό: ΜΕΝΤ
www.thrakisports.gr