Σελίδες


Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Διοικητικές εξελίξεις στο Βόλεϊ του Εθνικού!



Διοικητικές εξελίξεις τον Εθνικό, «ακονίζουν μαχαίρια»;


Αλεξανδρούπολη. Του Γιώργου Πανταζίδη:
Ο Εθνικός ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Η 4η θέση και η εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την αναγάγει ως την καλύτερη εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Προφανώς και η θητεία τόσο του προπονητή, όσο και της διοίκησης, κρίνεται και με το παραπάνω, σαν πετυχημένη.

Παρόλα αυτά, το καταστατικό του συλλόγου του ΜΓΣ Εθνικού είναι σαφές. Κάθε χρόνο συγκαλείται Γενική Συνέλευση, για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου που θα αναλάβει τις τύχες του Τ.Α.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Και φέτος, η ΓΣ- έκτακτη αφού θα προηγηθεί της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του ερασιτέχνη – διεξάγεται νωρίτερα… από ποτέ. Και αν άλλες χρονιές αυτή η διαδικασία, κακώς συνηθίζονταν να γίνεται στα μέσα του καλοκαιριού, φέτος έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο (η επαναληπτική σε περίπτωση μη απαρτίας).

Βλέπετε, υπάρχει λόγος και σοβαρός. Τα δεδομένα για τον Εθνικό της επόμενης αγωνιστικής σεζόν αλλάζουν. Υπάρχει η πρόκληση της συμμετοχής στην Ευρώπη, και οι προθεσμίες είναι ασφυκτικές για τη σχετική δήλωση, ενώ ο προπονητής της ομάδας της Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης που είναι αμετακίνητος, έχει τη δική του αγωνία.

Άλλωστε, εδώ και καιρό έχει κάνει το δικό του πλάνο για την ομάδα της νέας σεζόν, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις κε αθλητές, είτε από το υπάρχον ρόστερ, είτε με υποψήφιους στόχους και επιθυμεί τα αγωνιστικά θέματα να «τρέξουν» γρήγορα, για να ολοκληρωθεί σύντομα το παζλ της ομάδας της νέας σεζόν. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση.

Η ανακοίνωση για την  Γ.Σ.

Έτσι, με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, «σύμφωνα με το νόμο και το  άρθρο 9 του Καταστατικού του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού  καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου την Παρασκευή 10 Μαίου 2013 και ώρα 18:00 στο ΚΕΠΑΚΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης και εναλλακτικά  σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Σάββατο 11 Μαίου 2013 και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο.

Θέματα  της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης όπως παρακάτω:

1.Εκλογή μελών για την επιτροπή Διαχείρισης και Διοίκησης  του Τ.Τ.Α. Πετοσφαίρισης  του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

2.Τροποποίηση καταστατικού του συλλόγου και υποχρεωτική εναρμόνισή του με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου 2725/99, όπως τροποποιήθηκε, κατόπιν σχετικού έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού Τμήμα Σωματείων και Γυμναστηρίων με αρ. πρωτ. 8502  9/4/2013.

3.Εγγραφή νέων μελών»

πηγή: thrakisports.gr