Σελίδες


Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Στιγμές χαλάρωσης για τους αθλητές του Εθνικού!!



Νυχτερινά «Καρφιά» για τους αθλητές του Εθνικού
Μετά από μια κουραστική χρονιά και πολλές υποχρεώσεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην Εθνική Εφήβων, στην Εθνική Ανδρών και στο Beach Volley, έφτασε η στιγμή για κάποιες "ανάσες" και στιγμές χαλάρωσης.
Έτσι λοιπόν, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Κώστας Δαλακούρας και Γρηγόρης Κοντοστάθης... διασκέδασαν το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστά μαγαζιά της Αλεξανδρούπολης.
Τα τρία καλά φιλαράκια του Εθνικού ξανασυναντήθηκαν μετά από μεγάλο διάστημα μιας και οι υποχρεώσεις των we are back   1 20130523 1764461119Γρηγόρη Κοντοστάθη και Ραφαήλ Κουμεντάκη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σάλα και άμμο, τους αναγκάζουν να απουσιάζουν από την πόλη τους, η οποία τώρα ειδικά που αρχίζει και καλοκαιριάζει γίνεται ακόμη πιο όμορφη και παίρνει μια διαφορετική ζωντάνια...
Στην παρέα των τριών κολλητών προστέθηκε και ο πατρινός κεντρικός της Ραβένα, Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος μαζί με τον Ανέστη Δαλακούρα και τον Ραφαήλ Κουμεντάκη δεν συμπεριλήφθηκαν στην τελική 12αδα της Εθνικής Ανδρών των προκριματικών αγώνων Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που πρόκειται να διεξαχθούν το διάστημα 24-26/5.
Η παρέα των τεσσάρων αφού επισκέφθηκε πρώτα το El gato negro, το οποίο είχε τα γενέθλιά του (Χρόνια Πολλά!) και συνέχισαν στο closing πάρτυ του Prive Club, απ' όπου και η φωτογραφία. Εκεί, όμως μας περίμενε άλλη μια έκπληξη, καθώς Παναγιώτης, Ραφαήλ και Γρηγόρης φωτογραφήθηκαν μαζί με την αθλήτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης Βιβή Νατσίδου.
Μετά από μία δύσκολη χρονιά, οι αθλητές μας αξίζουν και δικαιούνται κάποιες στιγμές χαλάρωσης...
πηγη www.thrakisport.gr