Σελίδες


Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Πρώτα εκλογές μετά Ράιτς και Ραφαήλ



Πρώτα εκλογές μετά Ράιτς και Ραφαήλ


Τις εκλογές περιμένουν όλοι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας.
Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 6μμ στο ΚΕΠΑΚΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση όπου και αναμένεται να γίνει και η συγκρότηση του νέου ΤΑΑ στο οποίο δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές αφού άλλωστε το τμήμα λειτουργεί υποδειγματικά και υπάρχουν θετικές προσδοκίες για το μέλλον.

Με αγωνία περιμένει τις εξελίξεις και ο Σάκης Μουστακίδης καθώς έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη Ιβάν Ράιτς αλλά και το ζήτημα παραμονής του Ραφαήλ Κουμεντάκη το οποίο θα ήταν ιδανικό να συνδυαστεί και με την εύρεση μόνιμης εργασίας ώστε να είναι κίνητρο να ριζώσει στον Έβρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση:
«Σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 9 του Καταστατικού του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου την Παρασκευή 10 Μαίου 2013 και ώρα 18:00 στο ΚΕΠΑΚΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης και εναλλακτικά σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το Σάββατο 11 Μαίου 2013 και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο. 
Θέματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης όπως παρακάτω:
1. Εκλογή μελών για την επιτροπή Διαχείρισης και Διοίκησης του Τ.Τ.Α. Πετοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
2. Τροποποίηση καταστατικού του συλλόγου και υποχρεωτική εναρμόνισή του με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου 2725/99, όπως τροποποιήθηκε, κατόπιν σχετικού έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού Τμήμα Σωματείων και Γυμναστηρίων με αρ. πρωτ. 8502 9/4/2013.
3. Εγγραφή νέων μελών. Αλεξανδρούπολη
24/04/2013 Το Διοικητικό Συμβούλιο»

πηγη www.thrakisport.gr