Σελίδες


Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ!


Τα αποτελέσματα της έκτακτης σημερινής συνέλευσης ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης


Ο Μουσικογυμναστικός Σύλλογος Εθνικός  ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 10ΗΣ Μαΐου 2013.

1.  Εγκρίθηκε ομόφωνα μετά από πρόταση του ΔΣ του συλλόγου από την Γενική Συνέλευση, η επιτροπή Διαχείρισης και Διοίκησης  του Τ.Α.Α. Πετοσφαίρισης  του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η επιτροπή αποτελείται από :

Τζίμας Ιωάννης
Φλετούρης Γεώργιος
Καραπιπέρης Γρηγόρης
Μαμούγκας Δήμος
Καζακίδου Στέλλα
Γεωργιάδης Γεώργιος
Καβαρατζής Σταύρος

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα η  τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου και υποχρεωτική εναρμόνισή του με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου 2725/99, κατόπιν σχετικού εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού Τμήμα Σωματείων και Γυμναστηρίων με αρ. πρωτ. 8502  9/4/2013.

3.Εγκρίθηκε ομόφωνα η εγγραφή νέων μελών.



Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης εύχεται στη νέα Διοίκηση του  Εθνικού καλή δύναμη στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της ώστε η κορυφαία ομάδα της πόλης να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία την παρουσία της στον ελληνικό αλλά και τον ευρωπαϊκό χώρο του Βόλεϊ.
Επίσης αισθάνεται υπερήφανη που στη νέα διοίκηση συμμετέχουν 4 μέλη της εκ των οποίων ο Σταύρος Καβαρατζής είναι η έγγραφη πρότασή της προς την Γενική Συνέλευση, η οποία κατατέθηκε μετά από επιθυμία του συλλόγου να στελεχωθεί η διοίκηση του  Βόλεϊ και με ένα μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης.