Σελίδες


Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Οι Ιταλοί ζήτησαν τον Κουμεντάκη


Οι Ιταλοί ζήτησαν τον Κουμεντάκη
Σε μια κλωστή δείχνει να κρέμεται η παρουσία του Ραφαήλ Κουμεντάκη στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την επόμενη περίοδο. Ο καλύτερος Έλληνας παίκτης στην ηλικία του έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από ομάδα του Καμπιονάτο αλλά η διοίκηση του Εθνικού δεν δείχνει διατεθειμένη, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς ανταλλάγματα. Στην πρόταση που έγινε πριν από μέρες οι Εβρίτες για να ανάψουν το πράσινο φως της μετακόμισης αξίωσαν ποσό που κυμαίνεται στα 60 χιλιάδες Ευρώ, ποσό βέβαια που σε περίοδο κρίσης οι Ιταλοί σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν. Ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες, καλοβλέπει την περίπτωση να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου αλλά ως τώρα δεν βλέπει την ίδια διάθεση και από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας του. Υπενθυμίζουμε ότι και πέρσι τέτοια περίοδο ο Κουμεντάκης είχε δεχθεί κρούση από Ιταλική ομάδα αλλά και πάλι δεν έφυγε λόγω οικονομικών απαιτήσεων της διοίκησης του Εθνικού. Και οι συζητήσεις συνεχίζονται…

Σε μια κλωστή δείχνει να κρέμεται η παρουσία του Ραφαήλ Κουμεντάκη στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την επόμενη περίοδο. 
Ο καλύτερος Έλληνας παίκτης στην ηλικία του έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από ομάδα του Καμπιονάτο αλλά η διοίκηση του Εθνικού δεν δείχνει διατεθειμένη, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς ανταλλάγματα. 
Στην πρόταση που έγινε πριν από μέρες οι Εβρίτες για να ανάψουν το πράσινο φως της μετακόμισης αξίωσαν ποσό που κυμαίνεται στα 60 χιλιάδες Ευρώ, ποσό βέβαια που σε περίοδο κρίσης οι Ιταλοί σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν.
 Ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες, καλοβλέπει την περίπτωση να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου αλλά ως τώρα δεν βλέπει την ίδια διάθεση και από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας του. 
Υπενθυμίζουμε ότι και πέρσι τέτοια περίοδο ο Κουμεντάκης είχε δεχθεί κρούση από Ιταλική ομάδα αλλά και πάλι δεν έφυγε λόγω οικονομικών απαιτήσεων της διοίκησης του Εθνικού. 
Και οι συζητήσεις συνεχίζονται…

Ανάρτηση στο facebook : ΣΤΟ ΦΙΛΕ - volleyball TV Show