Σελίδες


Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Γιορτή μίνι βόλει στο χορτάρι του "Φωτης Κοσμάς"

Γιορτή μίνι βόλει στο χορτάρι του "Φωτης Κοσμάς"
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης
- Αφού … ποδοσφαιρικά δεν μπορεί να ζωντανέψει το στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης, πήρε ζωή από μπάλες βόλει! Και αυτό χάρη  στο 2ο τουρνουά Μίνι “Ο Φάρος του Βόλεϊ” που διοργανώθηκε, για αγόρια και κορίτσια Δημοτικών σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Την πρωτοβουλία υλοποίησης είχε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Έβρου, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης  και υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν. Μακ/νίας.
Από το πρωί της Τετάρτης έως και το μεσημέρι , το χορτάρι του σταδίου της Αλεξανδρούπολης γέμισε από φιλέδες βόλει αλλά και 160 περίπου παιδιά, συνθέτοντας ένα πρωτοποριακό όσο και ασυνήθιστο αλλά υπέροχο σκηνικό. Άλλωστε, πέρυσι ήτα η παραλιακή της πόλης με φόντο τον Φάρο, την Τετάρτη ο αγωνιστικός χώρος του ποδοσφαιρικού σταδίου.
Τα δεκάδες αυτά παιδιά προερχόταν από πολλά Δημοτικά Σχολεία τόσο της πόλης όσο και των οικισμών και συγκρότησαν 16 ομάδες αγοριών και 20 κοριτσιών. Τελικά, άπαντες αποχώρησαν το μεσημέρι με το χαμόγελο στα χείλη, ανεξαρτήτων αποτελέσματος. Οι πρωτοβουλίες της Λέσχης έδειξαν ότι για να γίνουν όμορφα πράγματα στον αθλητισμό, δεν χρειάζονται χρήματα, αλλά αρκεί το μεράκι ,θέληση και η εθελοντική εργασία από ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και δη το βόλει.
πηγη www.thrakisports.gr