Σελίδες


Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τον Εθνικό για τις επιτυχίες του!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Volleyleague, κάτι που με αγωνία περίμεναν όλοι οι φίλοι του Βόλεϊ της περιοχής, θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την πανηγυρική επάνοδο της ανδρικής ομάδας στην Ευρώπη μετά από 32 χρόνια, η οποία έρχεται σε επιστέγασμα της επίσης τεράστιας επιτυχίας της Εφηβικής του ομάδας με την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 
Πολλά συγχαρητήρια στους άξιους πρωτεργάτες των επιτυχιών, αθλητές, προπονητική ομάδα και διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. 
Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και όλοι οι φίλοι του Βόλεϊ της περιοχής, οι οποίοι δίνουν βροντερό παρόν στο γήπεδο και αποτελούν τον επιπλέον παίκτη στην προσπάθεια της ομάδας.
Ευχαριστούμε τον Εθνικό ο οποίος μας κάνει υπερήφανους, γιατί με την ομάδα Βόλεϊ σταθερά και για δεκαετίες δοξάζει την Αλεξανδρούπολη στο αθλητικό στερέωμα της Ελλάδας.
Τέλος ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην προσπάθεια της ομάδας στα play-offs της Volleyleague καθώς και στην ομάδα Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


                                                              
                                    Το Δ.Σ.
            της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης