Σελίδες


Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο Κοντοστάθης έγινε... Πύρρος Δήμας


Ο Κοντοστάθης έγινε... Πύρρος Δήμας
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης
-  Λίγο από την αίγλη του Πύρου Δήμα … θέλησε να κλέψει ο Γρηγόρης Κοντοστάθης. Ο νεαρός διεθνής αθλητής με την Εθνική Μπιτς Βόλει βρίσκεται μαζί με τον έτερο συμπαίκτη και Εβρίτη Γιάννη Καβαρατζή στη Θεσσαλονίκη για προετοιμασία ενόψει των θερινών υποχρεώσεων.
Και βέβαια, πέρα από άμμο και τεχνική, το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει και ενδυνάμωση με βάρη στο γυμναστήριο της Μίκρας. Ο Γκρεγκ – που τα like στάθηκαν μεν ικανά να τον στείλουν σε μεγάλο διαγωνισμό για τατουάζ αλλά οι υποχρεώσεις του με την Εθνική δεν θα του επιτρέψουν να παραστεί σε αυτόν και να λάβει μέρος– θα εμφανιστεί φέτος στην άμμο με «νέα εμφάνιση» στο σώμα αφού τα tattoo τον κάνουν να ξεχωρίζει.
Οι επιτυχίες στο άθλημα του καλοκαιριού απαιτούν θυσίες και ζόρια, ώστε να έρθουν και οι διακρίσεις. Πάντως, η προετοιμασία έχει και τα απρόοπτά της, όπως μερικούς μικροτραυματισμούς, ευτυχώς όχι σοβαρούς. Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Γρηγόρη Κοντοστάθη στο facebook, με την οποία ήδη έχει αρχίσει να γίνεται από τους διαδικτυακούς φίλους του ένας μικρός χαμός...
πηγη thrakisports.gr