Σελίδες


Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έλα στο γήπεδο γιατί Ορεστιάδα σημαίνει…



Έλα στο γήπεδο γιατί Ορεστιάδα σημαίνει…
Η Ορεστιάδα μπορεί να έμεινε πίσω στη μάχη της ανόδου στη Volleyleague, αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν διστάζει να καλέσει τον κόσμο της με σκοπό να στηρίξει την ομάδα στο 3ο ειδικό τουρνουά ανόδου που διεξάγεται στην Ορεστιάδα 26-28/4.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ορεστιάδας: 
«O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καλεί όλους τους φίλους του να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νικόλαος Σαμαράς» για να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών μας στο τρίτο ειδικό τουρνουά ανόδου.
Το τελευταίο βήμα για τους πράσινους έφτασε, δύο νίκες για την επιστροφή της ιστορικότερης ομάδας βόλλευ στην Ελλάδα και χρειάζεται εσένα!!! Εσένα που άφησες τη φωνή και την ψυχή σου στο παλιό χαμηλοτάβανο δίπλα στον Νίκο και την παρέα του, εσένα που έκλαψες και έκανες το βόλλευ απαγορευμένη λέξη στην Ορεστιάδα από τη στεναχώρια σου μετά τον υποβιβασμό. Εσένα χρειάζονται τώρα οι Στέλιος, Ηλίας, Δημήτρης, Αρχοντής, Θανάσης, Χρίστος, Δημήτρης, Γιάννης, Θοδωρής, Βασίλης και Βασίλης για να ξανά ανάψουν τον πυρσό του Α.Ο.Ο. Παρασκευή και Κυριακή σε χρειάζεται ο Α.Ο.Ο για να ξανά θυμηθούμε ποιο πραγματικά είναι το νόημα του..."
πηγη www.thrakisport.gr