Σελίδες


Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Με το 1ο ΓΕΛ Πετρούπολης παίζει το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στον τελικό του Σχολικού!



Στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα και στους ημιτελικούς των αγοριών το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης έσπασε την παράδοση πολλών ετών και νίκησε το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με σκορ 2-1 σετ. Η ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου βρέθηκε σε κακή μέρα,ι δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της κι έμεινε εκτός τελικού μετά απο 10 χρόνια. Στον άλλο αγώνα των αγοριών 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας -  1ο ΓΕΛ Πετρούπολης 0-2.
Στα Αγόρια η ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει στο μικρό τελικό το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας στις 10:00 και θα ακολουθήσει ο τελικός στις 12.00μ. μεταξύ της Πετρούπολης και της Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο ΕΑΠ. Θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των μαθητών.
Στα κορίτσια το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης νίκησε τη Σχολή Μωραϊτη 2 - 1 και το 4ο ΓΕΛ Δράμας το 7ο ΓΕΛ Ιλίου με 2-0.
Oι αγώνες της Τετάρτης 24 Απριλίου 2013 στα Κορίτσια θα είναι : Στο μικρό τελικό η Σχολή Μωραϊτη θα αντιμετωπίσει το 7ο ΓΕΛ Ιλίου ώρα 10:30 και θα ακολουθήσει ο τελικός μεταξύ των ομάδων του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και του 4ου ΓΕΛ Δράμας στις 12:30 στο γήπεδο Απόλλων.
πηγη www.volleynews.gr