Σελίδες


Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Πρωταθλητές Ελλάδος το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης



Πρωταθλητές Ελλάδος το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης
Εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε ο τελικός κυπέλλου Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης. Η σχολική ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 3-0 σετ επι του 1ου ΓΕΛ Πετρούπολης. Η ομάδα του Έβρου αλλά και ολόκληρη η αποστολή πετάει στα σύννεφα, αφού κατόρθωσε να σηκώσει «το τιμημένο» μετά από 20 χρόνια.

Η μεγάλη προσοχή, η σοβαρότητα αλλά και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που επέδειξαν στον αγώνα τους συνέβαλλαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Το 1ο σετ το πήρε η ομάδα του Αλεξανδρούπολης με 25-14, ενώ το δεύτερο και τρίτο σετ κατακτήθηκαν από την ομάδα του κυρίου Χρήστου Γκαρνέτα 25-18 σετ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλους όσους πίστεψαν σε αυτή την ομάδα, τους γονείς ,αλλά και τους δασκάλους, που κάνανε περήφανη όλη τη Θράκη , όλο τον Έβρο, που ξέρει τι σημαίνει βόλλεϋ αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως έχει να δώσει ακόμη πολλά κύπελλα και πολλές χαρές στον κόσμο του.

H σύνθεση του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης: Χαραλαμπίδης, Κασαμπαλής, Γκαρνέτας, Παντίρης, Κεσκίνης, Μαυροβόλτσος, λ-Χριστουηλίας / Ανδρεάδης, Κακαλέκος, Ποτουρίδης, Αλεξιάδης, Κετσιτζής
πηγη www.thrakisport.gr