Σελίδες


Κυριακή 28 Απριλίου 2013

3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης: Η γιορτή των πρωταθλητών!


Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώθηκε την Παρασκευή (26/4) στο 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης προς τιμήν των πρωταθλητών του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης.
Η έναρξη ήταν άκρως συγκινητική καθώς μέσα από ένα μικρό flash back φωτογραφιών έζησαν όλοι όσοι παρευρεθήκαν στην αίθουσα την αγωνία αλλά και το πάθος των παιδιών. Ο προπονητής τους, κύριος Γκαρνέτας, αλλά και ο συνοδός της σχολικής ομάδας καταχειροκροτήθηκαν από όλους. Συγκινημένοι καθηγητές, αλλά και οι λιγοστοί γονείς που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση χειροκρότησαν τα παιδιά τους, που μας γέμισαν όλους υπερηφάνεια!

Το λόγο αρχικά πήρε η διευθύντρια του Λυκείου, η οποία ευχαρίστησε τα παιδιά για τη μεγάλη τους επιτυχία και στη συνέχεια τους έδωσε αναμνηστικά διπλώματα. Ακολούθησε το συγκλονιστικό video του ημιτελικού με το Ελληνικό Κολλέγιο σε περιγραφή Χρήστου Μαυροβόλτσου, κατά τη διάρκεια του οποίου μπορούσε κανείς να αφουγκραστεί την αγωνία όλων όσων το παρακολουθούσαν, παρόλο που όλοι γνώριζαν το τελικό αποτέλεσμα. Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο απολαυστικός Χρήστος Μαυροβόλτσος και μας περιέγραψε καρέ-καρέ όλο το χρονικό της νίκης.

Το παρόν στην όμορφη αυτή εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο οποίος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους υποσχέθηκε «να παρέχει κάτι, το οποίο όμως θα είναι συμβατό και θα το δώσει με όλη του την καρδιά». Σε εκείνο το σημείο η διευθύντρια του Λυκείου ζήτησε από το Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη «να προσπαθήσουμε όλοι μαζί του χρόνου το final4 να γίνει εδώ στην Αλεξανδρούπολη!».

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε και ελπίζουμε η επιθυμία της κυρίας Φωτεινής Βάγη να γίνει πραγματικότητα!

Απολαύστε ένα μικρό απόσπασμα από την εκδήλωση προς τιμήν των πρωταθλητών!
ΠΗΓΗ thrakisport.gr