Σελίδες


Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

EOΠΕ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ


Κάλιο αργά παρά ποτέ. Με καθυστέρηση τριών ημερών η διοίκηση της ΕΟΠΕ επιτέλους δημοσιοποίησε ορισμένες από τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής 20/1. Μετά το φιάσκο του Κυπέλλου αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής, αφήνει να εννοηθεί πως θα...
μπορούν να συμμετάσχουν και ομάδες της Α2 χωρίς να αποσαφηνίζει τις λεπτομέρειες. Επίσης εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 11 προπονητών για την Ανάπτυξη και το πλάνο αξιοποίησης της Παιανίας.

Οι αποφάσεις

- Αποφασίστηκε η διοργάνωση ημερίδας για το μέλλον του Ερασιτεχνικού βόλεϊ και η κατάθεση πρότασης σε ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για από κοινού διοργάνωση ημερίδας με θέμα το μέλλον του επαγγελματικού βόλεϊ.

- Αποφασίστηκε να αλλάξει η μορφή του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών - Γυναικών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δίνοντας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ομάδες, όχι μόνο από τις ανώτατες Εθνικές κατηγορίες, ενώ η διοργάνωση θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια αρχίζοντας νωρίτερα.

- Εγκρίθηκε η τελική πρόταση για αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της Παιανίας και στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υποβληθεί από κοινού με τον Δήμο Παιανίας στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή.

- Εγκρίθηκαν οι προτάσεις της Επιτροπής Ανάπτυξης για την εφαρμογή προγραμμάτων στο βόλεϊ των μικρών ηλικιών. Παράλληλα, εγκρίθηκαν οι προσλήψεις Περιφερειακών Προπονητών (ΠΟΠ) για κάθε Περιφέρεια.

Α΄Περιφέρεια: Κυριαζίδης Χρήστος
Β΄Περιφέρεια: Τράϊος Ανέστης
Γ’ Περιφέρεια: Ζιώγος Κων/νος
Δ΄Περιφέρεια: Τσαδήμας Χρήστος
Ε΄Περιφέρεια: Γεράνιος Σταύρος
ΕΣΠΕΔΑ: Λυκογιάννη Δήμητρα
ΕΣΠΑΑΑ: Καραγιάννης Δημήτριος
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: Μπαλασάς Δημήτρης

Για τα νησιά εγκρίθηκαν οι συνεργασίες με τους Νικήτα Παναγιώτη (Χίος), Ψωμά Σπύρο (Λέσβος) και Χατζηνικολάου Αλκιβιάδη (Δωδ/σα).

- Εγκρίθηκε η συγκρότηση Τεχνικής Επιτροπής βόλεϊ, η οποία θα αποτελείται από μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης, πανεπιστημιακούς εκπροσώπους των ΤΕΦΑΑ, Εκπροσώπους του ΣΕΠΠΕ, τους εκάστοτε προπονητές των Εθνικών Ομάδων, Εργοφυσιολόγο, Διατροφολόγο και έναν προπονητή με εμπειρία στα κλιμάκια.

- Εγκρίθηκε το πλάνο της ιατρικής επιτροπής για σειρά επιστημονικών δράσεων με πρώτη τη συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Όλες οι λεπτομέρειες του πλάνου θα παρουσιαστούν σύντομα από την ΕΟΠΕ.

- Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του τμήματος μπιτς βόλεϊ για το 2012 και η πλήρης στήριξη των Εθνικών ομάδων με προτεραιότητα την υλοποίηση του στόχου της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
πηγη www.volleynews.gr