Σελίδες


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Νέο παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Δράμας



Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του γηπέδου Κραχτίδη ο Δήμος Δράμας προχωρά στην αναβάθμιση και του κλειστού Γυμναστηρίου και Κολυμβητηρίου. Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν, οι προγραμματισμένες εργασίες στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 27-01-2012. 

Θα ακολουθήσουν οι εργασίες αλλαγής καθισμάτων στις κερκίδες, ανακατασκευής των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου και η τοποθέτηση καρέκλας για την προσβασιμότητα των ατόμων με κινητικά προβλήματα. 
Συγχρόνως τόσο το κλειστό γυμναστήριο όσο και το κολυμβητήριο θα συνδεθούν με το φυσικό αέριο, κάτι που θα δημιουργήσει εκτός από οικονομίες κλίμακος και περιβαλλοντικά οφέλη από την χρήση του. Οι παρεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο τόσο εντός όσο και εκτός των σταδίων αλλάζουν εντελώς το προφίλ του, και τον καθιστούν έναν χώρο σύγχρονο και λειτουργικό.
Έναν χώρο που θα τον χαίρονται όλοι οι Δραμινοί. Το πρόγραμμα συντήρησης των αθλητικών χώρων του Δήμου μας θα συνεχιστεί με εργασίες αναβάθμισης και άλλων αθλητικών υποδομών σε όλη την Δράμα.
Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης δήλωσε μεταξύ άλλων για το θέμα:«Προχωρούμε μεθοδικά και συστηματικά στην αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας. Η πόλη μας θα έχει πλέον ένα σύγχρονο μίνι αθλητικό κέντρο σε ένα σημείο που παλιά ήταν η καρδιά του αθλητισμού για τα περισσότερα ομαδικά και όχι μόνο αθλήματα».
ΠΗΓΗ www.piazzadelpopolo.blogspot.com


ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. 
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!....