Σελίδες


Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ''



Συνεχίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα 
''Το Βόλεϊ στα Σχολεία''.

Με την ευκαιρία του εντός έδρας αγώνα του Εθνικού Αλεξ/πολης που αντιμετώπισε τον Α.Ο.Κηφισιάς, το πρόγραμμα συνεχίστηκε για άλλη μια φορά με εξαιρετική επιτυχία με επίσκεψη-παρουσίαση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.


Το πρόγραμμα επιχειρούν το τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Το θέμα του είναι η παρουσίαση και η προβολή του αθλήματος στα μικρά παιδιά του Δημοτικού Σχολείου με την ευκαιρία των αγώνων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Volleyleaque.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 13/1/2012 εν όψη του αγώνα Εθνικός Αλεξ/πολης-Α.Ο.Κηφισιάς, που διεξήχθη το Σάββατο 14/1/2012, στο Κλειστό της πόλης, ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης μαζί με τους αντιπροσώπους της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης Ηλιάδη Μάκη και Δημητριάδη Μάκη επισκέφθηκαν το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.


Αφού έγινε σύντομη παρουσίαση για το Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης έγινε η καθιερωμένη δωρεά στο σχολείο,  2 μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών και προπονητών της ομάδας. Δόθηκαν επίσης προσκλήσεις στα παιδιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, μαζί με τους συνοδούς δασκάλους τους.
Οι αθλητές του Εθνικού λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, όμως υποσχέθηκαν μέσω του προπονητή τους ότι σύντομα θα βρεθούν κοντά στους μικρούς μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξ/πολης, για να παίξουν μαζί τους με τις μπάλες που τους δόθηκαν.
Οι άνθρωποι του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης ευχαριστούν την Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης για την ζεστή φιλοξενία που τους παρείχαν και θα χαίρονται να τους βλέπουν κοντά στο Άθλημα της Αλεξανδρούπολης,
 το Βόλεϊ.