Σελίδες


Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

"Πως να παίξει ένας διαιτητής σε τέτοια κατάσταση;"


 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

Μεγάλα παράπονα για την διαιτησία των Δεληκωστίδη, Κυριοπούλου έχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας Γιάννης Ανδρεάδης ο οποίος μάλιστα δέχτηκε και κίτρινη κάρτα στο 19-19...
του 2ο σετ είπε στο volleynews.gr: «Πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα είδα τέτοια διαιτησία. Ηταν τραγική η διαιτησία και ειδικά ο Δεληκωστίδης ήταν εριστικός. Οι επόπτες έδωσαν δύο άουτ υπέρ μας και ο Δεληκωστίδης άλλαζε τις αποφάσεις. Κρίμα γιατί χάλασαν το παιχνίδι και γιατί μας εκνεύρισαν σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσαμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν. Ο Ολυμπιακός είχε πολλές ελλείψεις και δεν το εκμεταλευτήκαμε. Η ομάδα μου εκνευρίστηκε».

«Ηταν κουρασμένος
»
Ο Ανδρεάδης διαμαρτυρήθηκε και προς τον κομισάριο Στέφανο Βασιλειάδη δίνοντας μία άλλη διάσταση στο θέμα: «Ο Δεληκωστίδης ήρθε τα ξημερώματα στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το σεμινάριο διαιτησίας και τη συνάντηση με την ΕΣΑΠ. Ο άνθρωπος ήρθε απ΄ευθείας στο γήπεδο. Φαινόταν εξαντλημένος. Πως να παίξει ένας διαιτητής σε τέτοια κατάσταση;»
Φραστικό επεισόδιο Ανδρεάδη – Γιαννακόπουλου
Οι άλλες δύο κίτρινες χρεώθηκαν στον κεντρικό του Ολυμπιακού Ανδρέα Ανδρεάδη και στον παλιό του... συμπαίκτη στον Εθνικό και πλέον Β΄προπονητή Ανέστη Γιαννακόπουλο οι οποίοι είχαν φραστικό επεισόδιο στο 3ο σετ(στην πραγματικότητα έβρισε τον Α προπονητή Ανδρεάδη)!
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr