Σελίδες


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Νέο τρίποντο για την Ορεστιάδα



Τη νίκη με 3-0 (25-20,25-15,25-20) επί της Παλλήνης πανηγύρισε στον Έβρο κατά την 10η αγωνιστική ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας που πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Χαμόγελα ικανοποίησης για το νέο τρίποντο και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Βράβευση Αμαξόπουλου από ΑΟΟ.



Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας συνεχίστηκαν και στην 10η αγωνιστική της Α2.

Οι «πράσινοι»- ή «οράνιε» για την ακρίβεια- παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στην περιοχή, με το 3-0 επί της Παλλήνης φρόντισαν να ζεστάνουν τους 400 και πλέον φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο και υπό τους ήχους της ιστορικής μπάντας άπαντες να ευελπιστούν σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και έτσι το τρίποντο και η νίκη ήρθε φυσιολογικά με τον Παναγιώτη Τσακμάκη να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και με αποτελεσματικές επιθέσεις και καλό μπλοκ έκανε γρήγορα το 25-20 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι φρόντισαν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους με αποτέλεσμα να πάρουν από την αρχή μεγάλη διαφορά και να ελέγχουν τη ροή του παιχνιδιού. Μάλιστα στο 22-13 πέρασε στον αγώνα ο 15χρονος διαγώνιος Δημήτρης Νικολαϊδης στη θέση του Σάκη Κουλαξίδη και με δικό του πόντο έγινε το 23-13 για να τελειώσει το σετ ο Κεμανετζής στο 25-15.

Η Παλλήνη προσπάθησε να αντιδράσει στο τρίτο σετ όταν και είχε μικρό προβάδισμα έως τα μισά. Ωστόσο η είσοδος του Καρδαμανίδη στη θέση του Κουλαξίδη επανέφερε τους Εβρίτες στο προβάδισμα και στο τέλος με το 25-22 διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με την μπάντα να ξεσηκώνει τους φιλάθλους και να δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα…

ΑΟΟ (Π. Τσακμάκη) : Καψαλιάρης, Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Κουλαξίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Νικολαϊδης, Νένογλου, Μαρκίδης.

Παλλήνη (Γιάννης Χαλβαντζάρας): Ζαχαρόπουλος, Χαριλάου, Μπιλήρης, Λιάσκος, Αμαξόπουλος, Αντωνάκης, Μπούρας (λ), Ραμέας, Χριστοφίδης, Μανιόπουλος, Σταθάκης. 
πηγη orestiadavolley.blogspot.com