Σελίδες


Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΜΙΛΩΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΙΤΩΝ



Κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν η Ορεστιάδα νίκησε τον Μίλων 3-0 υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών Το πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Μάριος Γκιούρδας που παραδοσιακά ήταν ο μεγάλος αντίπαλος της Ορεστιάδας αλλά αυτή τη φορά οι Ορεστιαδίτες κατάφεραν να τον νικήσουν, αλλά και τον πρώην αστέρα της μεγάλης ομάδας Νίκο Σαμαρά. Ο αγώνας έγινε παρουσία 700 φίλων της Ορεστιάδας που χειροκρότησαν την ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη. 

Θετικοί στις επιθέσεις τους οι Καρδαμανίδης, Βλασακίδης, πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Καψαλιάρης που μοίρασε σωστά τις μπάλες, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Κωνσταντινίδης που έβγαλε πολλές άμυνες και «μάζεψε» την υποδοχή. 
Αντίθετα ο Μίλωνας έδειξε να βρίσκεται εκτός ρυθμού και με πολλές άστοχες επιθέσεις έδωσε την ευκαιρία στους Θρακιώτες να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα και στο τέλος να φθάσουν στο τρίποντο. 
Ο Στέλιος Κεμανετζής σχολιάζοντας τη νίκη τόνισε«Ανοίγουμε τη χρονιά με νίκη επί του Μίλωνα. Ιδιαίτερη αξία η νίκη γιατί ήρθε απέναντι σε μια αήττητη μέχρι τώρα ομάδα. Ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που παίξαμε ώριμα και δείξαμε ότι έχουμε καλό υλικό και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ωστόσο χρειάζεται υπομονή και σοβαρότητα για τη συνέχεια». 
Ορεστιάδα Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Καρδαμανίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Kαψαλιάρης/Κωνσταντινίδης(λ),Χουσίδης,Νένογλου οι παίκτες που αγωνίστηκαν.
 Μίλων Γκιούρδας, Κεχράς, Καρανικολάου, Μουρούτης, Σαμαράς, Πανούσος, Πολυχρονιάδης (λ), Ιωακειμίδης, Χατζηαντωνίου.


ΠΗΓΗ liberovolley11.blogspot.com