Σελίδες


Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

AOK - Ολυμπιακός και Αρης - Φοίνικας στην αυλαία του 2012




Με δύο αναμετρήσεις για την 10η ημέρα της Volleyleague ανοίγει την Τρίτη η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2012. Στην Κηφισιά, ο τοπικός ΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα Σύρου.

Ο ΑΟ Κηφισιάς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες (ΠΑΟ εντός, ΕΑΠ εκτός, Ηρακλή εντός) και θέλει να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί του, ενώ ο Ολυμπιακός αντιθέτως μετρά 7 συνεχόμενες νίκες (έχει ηττηθεί μόνο στη 2η αγωνιστική στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης) και μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου (λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών) έχει τέσσερις νίκες χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ. 

Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει και πάλι ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ οι Ντε Ρόκο, Εστράδα παρά τα μικροπροβλήματα που έχουν θα αγωνιστούν κανονικά. Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Όσον αφορά στον Ηρακλή που συγκατοικεί με τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αγωνίζεται την Τετάρτη στο κλειστό της Μίκρας με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό, ενώ ο Παναθηναϊκός που ψάχνει βαθμούς προκειμένου να ξεφύγει από την προτελευταία θέση της κατάταξης υποδέχεται στο Μετς τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Τρίτη 3/1/2012Αλεξάνδρειο, 17.00, Άρης - Φοίνικας Σύρου (Βαρθαλίτης - Βασιλειάδης, Κομισάριος: Βασιλειάδης)

Ζηρινείο, 19.00 (Novasports), ΑΟ Κηφισιάς - Ολυμπιακός (Παπαδογούλας - Ράπτης, Κομισάριος: Ακαρέπης)

Τετάρτη 4/1/2012Μίκρας, 18.00 (Novasports), Ηρακλής - ΓΑΣ Παμβοχαικός (Καραμπέτσος - Γεωργιάδης, Κομισάριος: Αντωνούλης)


Λαμίας, 19.00, (STAR Κ.Ε.), ΓΣ Λαμία - ΠΑΟΚ (Γεωργουλέας - Φραγκάκης, Κομισάριος: Ιορδανίδης)

Μετς, 19.00, Παναθηναικός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Βουδούρης - Γεροθόδωρος, Κομισάριος: Γεωργόπουλος)

ΕΑ Πατρών, 19.00 ΕΑ Πατρών - Απόλλων Καλαμαριάς (Μυλωνάκης - Κουτσούλας, Κομισάριος: Παναγής)



πηγη www.volleyball.gr