Σελίδες


Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

BEACH VOLLEY ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

31/5/2010 - Μεγάλα ονόματα του Παγκοσμίου Beach Volley στο Σύνταγμα για το Athens Golden Cup 2010

Κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου Beach Volley θα βρίσκονται μεταξύ των αθλητών και αθλητριών που θα λάβουν μέρος στο Athens Golden Cup 2010, στην Πλατεία Συντάγματος, από την προσεχή Τετάρτη.
Ο 37χρονος Βραζιλιάνος Παρά, από το Ρίο ντε Τζανέϊρο, κάτοχος 9 χρυσών μεταλλίων του Παγκοσμίου Σιρκουΐ κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του ξεχωρίζει από τις συμμετοχές των ξένων αθλητών στο τουρνουά.
Συμπαίκτης του στο Athens Golden Cup θα είναι ο 23χρονος συμπατριώτης του Ρομπέρτο Πίττα, ένα από τα πιο δυναμικά και ανερχόμενα αστέρια της κορυφαίας δύναμης στον κόσμο στο Beach Volley, με σειρά διακρίσεων στο Παγκόσμιο Σιρκουΐ.
Σημαντικότατη η παρουσία της Βραζιλίας και στις γυναίκες, όπου η 29χρονη Σαϋλύν (αδελφή της θρυλικής Ολυμπιονίκου Σέλντα) και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ηλικία κάτω των 21 ετών, θα αγωνισθεί με συμπαίκτρια την 26χρονη Ελίζε Μάϊα,πρωταθλήτρια στους Παναμερικανικούς αγώνες 2009, που μεταπήδησε από το επάγγελμα του μοντέλου στο Beach Volley.
Το ρόστερ των ξένων συμμετοχών συμπληρώνουν οι 27χρονες δίδυμες αδελφές από τη Φινλανδία Έρικα και Εμίλια Νύστρομ, που υπό την καθοδήγηση Ελλήνων προπονητών πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο Παγκόσμιο Σιρκουΐ.
To Athens Golden Cup, με συμμετοχή συνολικά οκτώ ομάδων ανδρών και οκτώ γυναικών, θα διεξαχθεί από την Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή στο γήπεδο που θα στηθεί στην Πλατεία Συντάγματος και θα δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες Αθηναίους και Αθηναίες να έρθουν σε άμεση επαφή με το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού, όχι μόνον παρακολουθώντας μερικούς από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, αλλά και μετέχοντας σε μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις κάθε μέρα του τουρνουά από το πρωΐ μέχρι αργά το βράδυ.

ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ :
ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ BEACH VOLLEY ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ !!!!