Σελίδες


Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗ

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010


Αποκλεισμός ενός έτους για Χριστοφιδέλη
Με ποινή αποκλεισμού ενός έτους από κάθε αθλητική δραστηριότητα τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής Δημήτρης Λευκός τον αθλητή του Παναθηναϊκού Κώστα Χριστοφιδέλη, του οποίου το δείγμα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 23 Μαρτίου βρέθηκε θετικό στην ορμόνη «Χοριακή Γοναδοτροπίνη».
Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε:
Επιβάλει στον εγκαλούμενο πετοσφαιριστή Κωνσταντίνο Χριστοφιδέλη του σωματείου Παναθηναϊκός/ΤΑΠ:
1) την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού του για ένα έτος ( 1) από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων ΕΥΡΩ (3.000),
2) ανακαλεί για ίσο χρονικό διάστημα το δελτίο του αθλητή και μεταβολών πετοσφαίρισης, αφού αυτός είναι επαγγελματίας αθλητής.
3) τη στέρηση κάθε είδους παροχών και ευεργετημάτων της Πολιτείας και των αθλητικών ομοσπονδιών και των τυχόν φορολογικών απαλλαγών, καθώς επίσης και διακοπή τυχόν υποτροφίας που έχει χορηγηθεί,
4) την επιστροφή κάθε οικονομικής παροχής που τυχόν του δόθηκε από την ημέρα της τέλεσης της παράβασης και
5) την έκπτωσή του ή αποκλεισμό από τη συμμετοχή σε διοίκηση, όργανο ή επιτροπή οποιουδήποτε αθλητικού φορέα ή σωματείου αθλητών.


Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ΄΄.