Σελίδες


Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Η ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ - Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ


25/5/2010 - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Η αποστολή για το Ηράκλειο
Την Τετάρτη 26 Μαΐου, στις 12.45, αναχωρεί για την Κρήτη η Εθνική ομάδα των ανδρών. Στην αποστολή για το Β' τουρνουά του Β' προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011, που θα διεξαχθεί 28 με 30 Μαΐου στο Ν. Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Αλικαρνασσού Ηρακλείου, βρίσκονται οι:
Βασίλης Κουρνέτας, Κώστας Προύσαλης (πασαδόροι), Θεόκλητος Καριπίδης, Ηλίας Λάππας, Ανδρέας Φράγκος, Πέτρος Πέτρογλου (ακραίοι), Δημήτρης Τζούριτς, Νίκος Σμαραγδής, Ανδρέας Ανδρεάδης (κεντρικοί), Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Γιώργος Στεφάνου (λίμπερο), Νίκος Ρουμελιώτης (διαγώνιος)
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκόρντον Μέιφορθ απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της Κρήτης να βρεθούν κοντά στην Εθνική και να τη βοηθήσουν στην προσπάθειά της. «Ελπίζω ο κόσμος της Κρήτης να σταθεί δίπλα μας και να μας εμψυχώσει. Εχουμε ελπίδες να περάσουμε στον επόμενο γύρο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011. Αυτή τη στιγμή είμαστε προσηλωμένοι στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, που είναι και ο πιο εφικτός στόχος. Η πρώτη θέση δεν έχει κριθεί μαθηματικά αλλά θα πρέπει η Φινλανδία να χάσει και τα τρία ματς της στο Ηράκλειο, κάτι που είναι απίθανο» τόνισε.



25/5/2010 - ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Οι 12 του Καπράρα για το Σάμοκοφ


Αναχωρεί την Πέμπτη στις 07.45 για τη Σόφια της Βουλγαρίας και τελικό προορισμό την πόλη Σάμοκοφ η αποστολή της Εθνικής γυναικών, εν όψει των αγώνων που θα δώσει από την Παρασκευή 28 Μαΐου, για το Β' γύρο του Στ' προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή της «γαλανόλευκης» η Μαρία Νομικού και η Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, ενώ τη 12άδα συμπληρώνουν οι Νικολέττα Κουτουξίδου, Ευαγγελία Κυριακίδου, Ελένη Κιόση, Γεωργία Τζανακάκη, Ιωάννα Βλάχου, Σοφία Κοσμά, Αικατερίνη Γιώτα, Ευγενία Τσίμα, Ευαγγελία Χαντάβα και Στέλλα Χριστοδούλου

πηγή : http://www.volleyball.gr/