Σελίδες


Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ Τ.Α.Π.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ Τ.Α.Π.
Σήμερα Πέμπτη 3/7/2010 και ώρα 19.00΄ στα γραφεία του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συλλόγου για την ανάδειξη του Τμήματος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών. Η σύσταση του Τ.Α.Π. αποτελεί υποχρέωση του συλλόγου με την άνοδο της ομάδος στην Α1 κατηγορία του Βόλλεϋ.

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ έχει καλεστεί απο τους ανθρώπους του συλλόγου να παραστεί στην πολύ σημαντική αυτή Γενική Συνέλευση του ΕΘΝΙΚΟΥ προκειμένου να δηλώσει με την παρουσία της το ενεργό ενδιαφέρον των φίλων του Βόλλεϋ της Αλεξανδρούπολης για το ιστορικό και συγχρόνως ένδοξο αυτό τμήμα Βόλλεϋ της πόλης.

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ κάνει για άλλη μια φορά σαφές ότι έχει συσταθεί για να προωθήσει και να προασπίσει την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα του Βόλλεϋ της Αλεξανδρούπολης και να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις το δύσκολο έργο των διοικήσεων των ομάδων Βόλλεϋ της πόλης. Με το άνοιγμα που προσπαθεί να κάνει στον κόσμο που αγαπά το Βόλλεϋ και την Αλεξανδρούπολη θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη δεξαμενή ανθρώπων που θα ενδιαφέρονται ενεργά και με υγιή σκέψη για το άθλημα που δοξάζει περισσότερο απο κάθε άλλο άθλημα την πόλη μας.

Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΔΟΞΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.