Σελίδες


Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΗΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Μάλλον ούτε οι ίδιοι οι αθλητές του Κόροιβου περίμεναν τόσο εύκολο Δευτεριάτικο απόγευμα. Η ομάδα της Αμαλιάδας κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Εθνικό με 3-0 σετ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών. Έτσι, οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη για τη νίκη - «κλειδί», που θα τους δώσει προβάδισμα στην υπόθεση άνοδο.

Οι Εβρίτες, μετά το επίπονο ταξίδι, δεν είχαν φρεσκάδα, και διάθεση, αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν ούτε στιγμή να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και να κοντράρουν στα ίσια τον αντίπαλό τους. Η υποδοχή δεν είχε ποιότητα, ο Σιδηρόπουλος έτρεχε για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και με αυτές τις συνθήκες επιθετική ανάπτυξη δεν μπορούσε να γίνει. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν τα ατού του Εθνικού.

Ο Κόροιβος αντίθετα είχε καλή υποδοχή και τους Μαντέκα και Μπάκα σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 7-3 και 19-12, για να γίνει το 25-19, ενώ το ίδιο εύκολα διαμορφώθηκε το 25-18 στο δεύτερο. Στο τρίτο σετ, ο Κόροιβος με σερί 6-0 έκανε το 5-5, 11-5, έφτασε στο 22-16, ο Εθνικός μείωσε στους τρεις, 22-19, αλλά οι παίκτες του Κόροιβου έφτασαν στο 25-21.

Τα σετ: 25-19, 25-18, 25-21

Κόροιβος: Μπάκας, Μ. Λαμπρόπουλος, Μαντέκας, Βαρβαρήγος, Χήρας, Λυκούρεσης, Κόζης (λ). Αγωνίστηκε και ο Χρυσανθακόπουλος.

Εθνικός: Κίτσιος, Σιδηρόπουλος, Σαμαράς, Κουμεντάκης, Γραμματικάκης, Φλετούρης, Κ. Δαλακούρας (λ). Αγωνίστηκαν και οι Κυριακίδης, Α. Δαλακούρας.

* Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 6/5 στην Αλεξανδρούπολη. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 7 μμ και θα το διευθύνουν οι Καραμπαλάσης και Βασιλειάδης. Για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοροίβου, διοργανώνει εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη.

Συντάκτης : Γιώργος Πανταζίδης