Σελίδες


Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Κρίσιμη συνάντηση Εθνικού - Γκαρά

Κρίσιμη συνάντηση Εθνικού - Γκαρά

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης
Ο Ατανάς Μίτρεφ αποτελεί, ως γνωστόν, παρελθόν, αλλά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έχει βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του για τη θέση του λίμπερο.
Στο ρόστερ των Εβριτών, υπάρχει ο διεθνής αθλητής του μπιτς βόλει με την Εθνική Εφήβων Γρηγόρης Κοντοστάθης, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την απόκτηση ενός αθλητή με πλούσια εμπειρία και παραστάσεις σε πρωταγωνιστικό επίπεδο για τη θέση αυτή.
Βασικός στόχος εδώ και πολύ καιρό είναι ο Ορεστιαδίτης, πρώην αθλητής του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Γκαράς αλλά οικονομικοί λόγοι δεν έχουν ολοκληρώσει τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, παρά την κοινή επιθυμία για συνεργασία. Το … φλερτ Εθνικού και Γκαρά κρατά σχεδόν δυο μήνες, αλλά από τη μια κάτι οι απαιτήσεις του αθλητή από την άλλη τα ζόρια και ο σφιχτός προϋπολογισμός των διοικούντων του συλλόγου  έχουν επιφέρει αυτήν την καθυστέρηση και τις συνεχείς αναβολές.
Οι δυο πλευρές, το Σάββατο θα έχουν νέο και - ίσως - πλέον καθοριστικό ραντεβού, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά.  Από τη μια ο Άρης καραδοκεί και έχει καταθέσει πρόταση στον Ορεστιαδίτη λίμπερο με τον ίδιο να αγωνιά για το μέλλον του, από την άλλη, η προετοιμασία του Εθνικού αρχίζει τη Δευτέρα και ο Σάκης Μουστακίδης θα ήθελε πολύ να διαθέτει και έναν ακόμη σημαντικό κρίκο στην αγωνιστική αλυσίδα της ομάδας του. Ιδιαίτερα δε, σε μια τόσο νευραλγική θέση, η απόδοση της οποίας έχει μεγάλη σημασία στην επιθετική της ανάπτυξη.
Το τι θα βγάλει η συνάντηση; Θα το ξέρουμε σύντομα …
πηγη www.thrakisports.gr