Σελίδες


Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Εθνικό, υπογράφει ο Δαρίδης!

 Συνεχίζονται τα... βάσανα για τον Εθνικό, υπογράφει ο Δαρίδης (φωτό)


Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η προετοιμασία  του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις στο Στάδιο «Φώτης Κοσμάς», τόσο στο «κλειστό» όσο και στην αίθουσα με τα βάρη. Τρέξιμο – Τακτική – Ενδυνάμωση στο καθημερινό πρόγραμμα αλλά και Επιστημονική δουλειά από το μέρος του προπονητικού τιμ Θανάση Μουστακίδη και Ανέστη Γιαννακόπουλου.

Ήδη απο την Δευτέρα το πρωί και κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας το ΤΑ.Α.Π. του Εθνικού, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) πραγματοποιεί εργομετρική αξιολόγηση των φυσικών ικανοτήτων των αθλητών του, με σκοπό την επιστημονική υποστήριξη της προπόνησης των βολλευμπολιστών. Συγκεκριμένα την Δευτέρα το πρωί , στο ανακαινισμένο «κλειστό» γυμναστήριο της Αλεξ/πολης διεξήχθη test αντοχής (Υο – Υο Ι.Ε.Τest2), ενώ για τις επόμενες μέρες έχει προγραμματισθεί ,σταδιακά, να καταγραφούν ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά και θα γίνει μέτρηση σωματικού λίπους για όλους τους αθλητές.
Οι αθλητές της ομάδας ανταποκρίνονται θετικά μέχρι στιγμής στην επίπονη προετοιμασία , καθώς καταλαβαίνουν τις «υποχρεώσεις» που αυτοί δημιούργησαν πέρυσι στο φίλαθλο κοινό της πόλης και γενικότερα στους λάτρεις του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα, με την κατάληψη της 4ης θέσης και την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αναμένεται σήμερα Τρίτη ο Θεολόγος Δαρίδης. Ο 22χρονος ορεστιαδίτης λίμπερο (18/7/1991, 1.85) που τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στο Μίλωνα, φτάνει στην Αλεξανδρούπολη για τελικές συζητήσεις και υπογραφές με την ομάδα του Εθνικού.
πηγη www.volleynews.gr
eth3.jpgeth2.jpgeth1.jpgeth8.jpgeth4.jpgeth7.jpgeth5.jpgeth6.jpg