Σελίδες


Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ύστατη προσπάθεια για την ΑΕΚ, στο περίμενε η Ορεστιάδα!

Κύρι

Ύστατη προσπάθεια για την ΑΕΚ, στο περίμενε η Ορεστιάδα!
Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης
-  Το μεσημέρι της Τρίτης (6 Αυγούστου) έληγε κανονικά η προθεσμία που είχε ζητήσει η ίδια η ΑΕΚ από την ΕΣΑΠ προκειμένου να ολοκληρώσει την ύστατη προσπάθεια εξεύρεση λύσης με τους πιστωτές και ειδικά με τον Αργεντινό Σαντιάγκο Νταραϊντού. 
Παρόλα αυτά, δόθηκε μια σιωπηρή παράταση για ακόμα 24 ώρες προκειμένου να γίνει μία τελευταία προσπάθεια για να σωθεί το ιστορικό σωματείο που δεν αντιμετωπίζει πλέον απλό κίνδυνο υποβιβασμού αλλά διάλυσης.
Παίκτες και προπονητές της ΑΕΚ ελπίζουν πλέον σε ένα θαύμα προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία καθώς, εκτός των άλλων, δεν υπάρχει θέση για την «Ένωση» στην Α2 ανδρών δεδομένου ότι η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έληξε στις 30 Ιουνίου!!!
Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ αλλά και ο Παναθηναϊκός και όποια άλλη ομάδα δεν συμμετάσχει στην Βόλεϊ Λιγκ, θα πάνε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ ή των λοιπών Ενώσεων στις οποίες ανήκουν, αντιμετωπίζοντας ουσιαστικά το φάσμα της διάλυσης!
Στο περίμενε είναι και η Ορεστιάδα αλλά και οι λοιποί μνηστήρες για να καλύψουν τις κενές θέσεις στην Α1 Κατηγορία. Από τον ΑΟΟ ανακοίνωσαν επισήμως την τρίτη ότι ξεκίνησαν διαδικασίες ανόδου και ζήτησαν από την ΕΣΑΠ την ακριβή λίστα με τα χρωστούμενα της ομάδας, ώστε να ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις. Για να δούμε...
πηγη www.thrakisports.gr