Σελίδες


Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στη Θεσσαλονίκη το 2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα BEACH VOLLEYBALL 2013


Στο πλαίσιο της προσπάθειας εξέλιξης του beach volley και σε σωματειακό επίπεδο, θα διεξαχθεί το 2ο  Διασυλλογικό Πρωτάθλημα BEACH VOLLEYBALL 2013.
 Στο Πρωτάθλημα μπορεί να συμμετέχουν Σύλλογοι – Μέλη της δύναμης της ΕΟΠΕ.
ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ «ΣΑΛΑΣ».
 Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να εγγραφούν στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ, να έχουν ανανεώσει την εγγραφή τους για την περίοδο 2013 και να μην έχουν τιμωρηθεί από το Πειθαρχικό Δίκαιο του Κανονισμού Beach Volley.
 Το 2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2013 θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013, στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ («Χωριό της Καρδίας»)

Κανόνες διεξαγωγής
  •  Κάθε σύλλογος-σωματείο θα πρέπει να προετοιμάσει δύο (2) ομάδες στο κάθε φύλλο που επιθυμεί να συμμετέχει.
  •  Κάθε σύλλογος-σωματείο εκπροσωπείται από minimum 4 και maximum 6 αθλητές.
  •  Κάθε σύλλογος-σωματείο εκπροσωπείται από τέσσερις (4) έως έξι (6) αθλητές / αθλήτριες. Στην περίπτωση 4 ή 5 αθλητών τουλάχιστον ένας (1) από αυτούς θα πρέπει να είναι κάτω των 21 ετών (γεννημένοι μετά τις 01.01.1993).  Στην  περίπτωση 6 αθλητών τουλάχιστον δυο (2) πρέπει να είναι κάτω των 21 ετών.
  •  Στην Τεχνική σύσκεψη της διοργάνωσης ο σύλλογος θα δηλώσει την σύνθεση των 2 ομάδων που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, θα δηλώνει έναν αρχηγό αποστολής (διοικητικό ή προπονητή), ενώ εφόσον υπάρχει 5ος η και 6ος αθλητής, αυτοί θα δηλωθούν ως αναπληρωματικοί.  Οι αναπληρωματικοί δεν μπορούν να αντικαταστήσουν αθλητή κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, αλλά στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας.
  •  Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με το σύστημα των ομίλων, σε κάθε «αγωνιστική» θα συμμετέχουν και οι 2 ομάδες του συλλόγου (συνολικά 4 παιχνίδια). Εφόσον απαιτηθεί 5ο παιχνίδι (ισοπαλία 2-2), σε αυτό συμμετέχει η ομάδα που θα υποδείξει ο αρχηγός αποστολής και θα είναι υποχρεωτικά συνδυασμός των 2 ομάδων.
  Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων θα υποβληθούν μέχρι την ΤEΤΑΡΤΗ 28.8.2013 (15.00’),ενώ τα ονόματα των αθλητών/αθλητριών που θα αποτελούν τις ομάδες, μπορούν να υποβληθούν μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 29.8.2013 (10.00’).