Σελίδες


Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Αναχωρούν Καβαρα-Κοντο για Λιθουανία, θα παίξουν και Βουλγαρία!


Αναχωρούν Καβαρα-Κοντο για Λιθουανία, θα παίξουν και Βουλγαρία!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης
-  Μπορεί να ολοκλήρωσαν τις εγχώριες υποχρεώσεις τους για την φετεινή σεζόν οι Καβαρατζής και Κοντοστάθης, ωστόσο οι διεθνείς δεν περιορίζονται μόνο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ κάτω των 20 ετών, που θα διεξαχθεί στην Λιθουανία από την Πέμπτη.
Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, μετά την Λιθουανία και προτού προλάβουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, οι δύο Εβρίτες θα πάνε να εκπροσωπήσουν στην Εθνική Ομάδα και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ κάτω των 22 ετών που θα φιλοξενηθεί στην γειτονική μας Βάρνα της Βουλγαρίας.
Η διοργάνωση της Βάρνας θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 15 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 18 Αυγούστου. Οι Εβρίτες θα βρεθούν απέναντι στα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπιτς βόλεϊ, αν και είναι μόλις 19 ετών. 
Το Ευρωπαϊκό κάτω των 20 ετών της Λιθουανίας θα φιλοξενηθεί από τις 8 Αυγούστου μέχρι και τις 11 του μήνα στο Βίλνιους και για τον λόγο αυτό οι δυο τους αναχωρούν την Τρίτη μέσω Κωνσταντινούπολης για τις Βαλτικές Χώρες. Ωστόσο είναι σημαντικό ότι η Ελληνική Ομοσπονδία επενδύει στο δίδυμο της Αλεξανδρούπολης και τους δηλώνει σε τουρνουά και μεγαλύτερων ηλικιών, ώστε να αποκτούν εμπειρίες.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι Καβαρατζής και Κοντοστάθηκς αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος κάτω των 23 ετών! Και δεν έχουν πατήσει ακόμα τα είκοσι...
www.thrakisports.gr