Σελίδες


Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οι προκηρύξεις των τοπικών πρωταθλημάτων βόλεϊ Θράκης (που βαφτίζονται... Β' Εθνική!)


Οι προκηρύξεις των τοπικών πρωταθλημάτων βόλεϊ Θράκης (που βαφτίζονται... Β' Εθνική!)
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης
-  Eκδόθηκαν από την Ε.Ο.ΠΕ. οι νέες Ειδικές Προκηρύξεις των πρωταθλημάτων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών που βαφτίζεται πλέον Πρωτάθλημα Β' Εθνικής για την περίοδο 2013-2014.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Δ’ όμιλο (τόσο των Ανδρών, όσο και των Γυναικών) του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, έχουν τα σωματεία που ανήκουν στην ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ.Μακεδονίας και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ανώτερη κατηγορία.
Τα ενδιαφερόμενα Σωματεία οφείλουν να μελετήσουν προσεκτικά τις Ειδικές Προκηρύξεις και να αποστείλουν στα γραφεία της Ένωσης, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2013, συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη (για κάθε κατηγορία), «Δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα 2013-14».
Ο χωρισμός των ομάδων σε υποομίλους (εάν υπάρχουν), το σύστημα διεξαγωγής, καθώς και η ημερομηνία κλήρωσης για τον καθορισμό του προγράμματος θα καθοριστούν με Συμπληρωματικές Προκηρύξεις που θα εκδώσει η Ένωση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση υποβολής των Δηλώσεων συμμετοχής από τα ενδιαφερόμενα Σωματεία.
Όλες οι Προκηρύξεις είναι αναρτημένες στο site της Ομοσπονδίας, απ’ όπου μπορείτε να τις «κατεβάσετε». Σε περίπτωση που κάποιο Σωματείο, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, οφείλει να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου  να του αποσταλούν ταχυδρομικά.
Η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας επισυνάπτει τα προβλεπόμενα έντυπα δήλωσης συμμετοχής και παρακαλεί για την έγκαιρη υποβολή τους, αφού μελετήσουν οι διοικούντες προσεκτικά τις Ειδικές Προκηρύξεις, όσο και τη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2013-2014.
  

www.thrakisports.gr