Σελίδες


Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Επέστρεψε στον Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ο πασαδόρος Γιάννης Δημητρούδης!

 

Επέστρεψε στον ΑΟΟ ο πασαδόρος Γιάννης Δημητρούδης. Οι πρώτες του δηλώσεις...
Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης
-  Στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του, επιστρέφει ο πασαδόρος Γιάννης Δημητρούδης, όπως γνωστοποίησε με σχετική της ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου.
Ο 27χρονος βολευμπολίστας έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Α1, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα της ΓΕ Αλεξανδρούπολης. Είχε ξεκινήσει ωστόσο από τις ακαδημίες του συλλόγου, στον οποίο επιστρέφει μετά από επτά χρόνια.
Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΟ για την επιστροφή Δημητρούδη αναφέρει: "Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον πασαδόρο Γιάννη Δημητρούδη για ένα χρόνο".
Στις πρώτες του δηλώσεις στο Ράδιο Έβρος, ο Γιάννης Δημητρούδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα ομάδα: "Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι ο ΑΟΟ θα αγωνιστεί στην Α2 και η ΑΕΚ θα είναι στη μεγάλη κατηγορία, έτσι όπως τα έκαναν κάτω και δεν δικαιώθηκε ο ΑΟΟ, αν και τα χρέη του ήταν πολύ λιγότερααπό ότι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς τις ομάδες της επαρχίας δεν τις υποστηρίζουν όπως θα έπρεπε κάτω στην Αθήνα, αυτα υπάρχουν στον χώρο, εμείς οφείλουμε πλέον να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς να περιμένουμε κάτι στα χαρτιά".
Σε σχέση με τους προσωπικούς του στόχους, ο Γιάννης Δημητρούδης σημείωσε: "Ο προσωπικός στόχος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτού. Μου αρέσει που επιστρέφω και θα παίζω ξανά με τα χρώματα του ΑΟΟ. είμαι πασαδόρος κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει πολύ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού από τα χέρια μου. Ελπίζω να συνεργαστούμε όλοι καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς και να δούμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας, ώστε να τους κυνηγήσουμε"
ΠΗΓΗ www.thrakisports.gr