Σελίδες


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Οι μάγκες με τα μπλε ...



Κάτι από Άλφρεντ Χίτσκοκ είχε το δίωρο συναρπαστικό…θρίλερ στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης. Σε έναν αγώνα ακατάλληλο για καρδιακούς, ο Εθνικός πανηγύρισε μετά από καιρό, και μάλιστα μια νίκη επί του Αρη με μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασία. 
Μια νίκη που ήρθε με τους Θεσσαλονικείς να προηγούνται με 1-2 αλλά και χωρίς τον Αργεντίνο Πέπε Γκονζάλες, ο οποίος σε μια άτυχη στιγμή τραυματίστηκε και αποχώρησε με διάστρεμμα. Το 3-2 επήλθε με επεισοδιακό τρόπο σε μια αναμέτρηση με πάθος ένταση, διακυμάνσεις και σκληρές μονομαχίες στο φιλέ, με τους δυο αντιπάλους να έχουν προβλήματα, αλλά τον Εθνικό στο τέλος να δείχνει περισσότερο αποφασισμένος και μαχητικός για να φτάσει στους βαθμούς της νίκης.
Ο νεαρός Γιάννης Καβαρατζής κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας και έδειξε ότι δεν φοβάται τα δύσκολα, αντίθετα ο για λίγα φεγγάρια και αθλητής του Εθνικού Δημήτρη Ριζόπουλος προς τετραετίας, έδειξε και πάλι πως δεν σέβεται ούτε τον κόσμο ούτε την ιστορία του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης. 17-18χρονοι (Ανέστης, Ραφαήλ και Καβάρα) συνυπήρξαν εξαιρετικά στο 4ο και 5ο σετ με τις παλιοσειρές (Σιδηρόπουλος, Κόβατς, Παπάζογλου) και ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης χειροκρότησε μια εντυπωσιακή ανατροπή και συνάμα πολύτιμη νίκη. 
Επίθεση Πέπε στο 2ο σετ


Η άτυχη στιγμή για τον Αργεντινό

Ο Γιάννης Καβαρατζής στο σερβίς

Πανηγυρισμοί στο τέλος...
πηγη www.anti-typos.blogspot.com