Σελίδες


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πρωταθλητής ο Ηρακλής



ΕΠΕΣΘ - ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ

Ο Ηρακλής νίκησε 3-1 τον Επίκουρο Πολίχνης και στέφθηκε πρωταθλητής Εφήβων στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ για 10η φορά στην ιστορία του στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μεγάλος πρωταγωνιστής του «γηραιού» ήταν ο Θεοδώσης Ηλίας που αναδείχτηκε MVP. Την 3η θέση πήρε η ΧΑΝΘ που νίκησε 3-1 τον Άρη...

Στον συναρπαστικό τελικό του Φάιναλ Φορ της ΕΠΕΣΘ, στο ασφυκτικά γεμάτο γεμάτο γυμναστήριο του Αγ. Παύλου, οι "κυανόλευκοι" νίκησαν τον Επίκουρο Πολίχνης με 3-1 και θα εκπροσωπήσουν την Ενωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

MVP της διοργάνωσης, μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων, του ομοσπονδιακού προπονητή Μάκη Δημητριάδη και του ΠΟΠ Δημήτρη Μπαλασά, αναδείχτηκε ο πασαδόρος του Ηρακλή Θεοδόσης Ηλίας. Στον μικρό τελικό, που πρόσφερε επίσης συγκινήσεις, η ΧΑΝΘ νίκησε τον Αρη με 3-1 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το ΔΣ της ΕΠΕΣΘ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Νεάπολης Συκεών, με τον οποίο συνδιοργάνωσε το Φάιναλ Φορ, την Ομάδα Διάσωσης Αγ. Παύλου, το προσωπικό του γυμναστηρίου και τον Κεραυνό Αγ. Παύλου για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.


Ευχαριστεί επίσης την εταιρεία EVROSPORT, η οποία προσφέρει υπό μορφή χορηγίας από τέσσερις μπάλες Gala BV5591S στους φετινούς πρωταθλητές των αναπτυξιακών Φάιναλ Φορ της ΕΠΕΣΘ.

* Τα Φάιναλ Φορ της ΕΠΕΣΘ συνεχίζονται την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Θέρμης με την διοργάνωση των Νεανίδων, όπου τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο Ηρακλής, ο Επίκουρος Πολίχνης, η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου και ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.

ΤΕΛΙΚΟΣ Σκορ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 3-1 (25-20, 25-20, 27-29, 25-20)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Θωμόπουλος): Ηλίας, Μπαλασάς, Χατζηπαραδείσης, Τζιουμάκας, Τόσκας, Χριστόφας / Μπερμπέρογλου (λ), Πρώιος (Μουρατίδης, Κωνσταντινίδης, Δούρβος, Τσιράκης (λ).

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Φίνος): Σκαρλατίδης, Γκρέμπενικ, Ιωαννίδης, Τσακιρίδης, Μωυσίδης, Καρασαββίδης, Κοντοκώστας (λ) - Ευγενίδης (Κανελιάς, Καστανίδης, Ηλιάδης).


ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Σκορ ΧΑΝΘ - ΑΡΗΣ 3-1 (25-14, 10-25, 31-29, 25-15)

ΧΑΝΘ (Αποστολάκης): Πασταμέντζας, Δίγκας, Πάντσιος, Θεοδωρή, Αντωνακάκης, Γιαμουρίδης, Οικονομίδης (λ) - Γιαννάκης (Μπουγιούκας).

ΑΡΗΣ (Μορφίνος): Μαστοράκης, Στεφανίδης, Δέρος, Πατμανίδης, Καψαμπέλης, Τσιάρας (Καραγκιόζογλου, Κουτσονίκας).



ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ


MVP: Θεοδόσης ΗΛΙΑΣ (Ηρακλής)