Σελίδες


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ 3-1


Ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο που αφήνει ανοικτό παράθυρο ακόμα και για το θαύμα της ανόδου σημείωσε η Ορεστιάδα επί του Οδυσσέα Αμαρουσίου σε ένα από τα ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 ανδρών...
Ο Οδυσσέας ξεκίνησε δυνατά και με μπροστάρη τον Μηνούδη πήρε το 1ο σετ. 
Μεγάλη μάχη έγινε στο 2ο σετ. Η Ορεστιάδα βελτιώθηκε σε υποδοχή και επίθεση και με πρωταγωνιστές τους Κεμανετζή, Γραμματικόπουλο ισορρόπησε τον αγώνα και με πήρε το σετ 27-25 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους περίπου 600 οπαδούς της αλλά και της μοναδικής και παραδοσιακής μπάντας του συλλόγου.
Από το 3ο σετ οι ακρίτες ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους, ενώ οι παίκτες του Οδυσσέα έδειχναν να μην έχουν ενέργεια κι έτσι κύλησε ο αγώνας μέχρι το τέλος.
Στα αρνητικά οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που υπήρχαν εντός του γηπέδου. 
Διαιτητές: Τζεπκινλής – Παπαδόπουλος Ι.
Τα σετ:  3-1 (23-25, 27-25, 25-19, 25-15)
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσακμάκης): Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Καψαλιάρης / Κωνσταντινίδης (λ), Χουσίδης, Νένογλου.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ(Κωβαίος): Μηνούδης, Χριστοδούλου, Δημητρίου, Παπακυριακού, Κούνας, Κρέτσης / , Σιόλας (λ), Παπαδόπουλος, Ηλιόπουλος.
«Στο τέλος λογαριασμό»
Ο προπονητής της Ορεστιάδας Παναγιώτης Τσιακμάκης δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά βελτιωθήκαμε και κρατήσαμε ρυθμό σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Με ικανοποιεί που η ομάδα δείχνει σταθερότητα. Δεν μιλάμε και δεν σκεφτόμαστε την άνοδο. Στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό» 

«Κάτω από 5 βαθμούς»
Ο προπονητής του Οδυσσέα Μάρκος Κωβαίος είπε: «Η κούραση μας επηρέασε. Για δύο σετ παίξαμε καλά αλλά μετά μέναμε από δυνάμεις. Γενικά ομως δεν ήμασταν και στη μέρα μας. Η Ορεστιάδα νίκησε δίκαια. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο αι στήριξε την ομάδα του παρά το πολικό ψύχος. Πρέπει να είχε κάτω από 5 βαθμούς μέσα στο γήπεδο»
πηγη www.volleynews.gr