Σελίδες


Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΛΙΓΚ: ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (10/2, 19.00)

Οποιος νικήσει γλιτώνει τα πλέι άουτ


Οποιος νικήσει γλιτώνει τα πλέι άουτ
Να αφήσουν πίσω τους μία και καλή την ζώνη των πλέι άουτ θέλουν ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να πάρουν τρίποντο στην σημερινή (Παρασκευή 10/2, 19.00) αναμέτρηση που θα γίνει στην...
Πυλαία και είναι ο «προθάλαμος» της 16ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 6η θέση με 17 βαθμούς και όποια πάρει τρίποντο θα πει «γεια στην περιπέτεια».

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το ρεπό που είχε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά νωρίτερα είχε καταφέρει να επικρατήσει εντός έδρας του Ολυμπιακού με 3-1 εκτινάσσοντας την βαθμολογική του θέση.

Οι Εβρίτες (είχαν ρεπό στην 14η αγωνιστική) έχουν δύο σερί ήττες από Ολυμπιακό και Ηρακλή και αναζητούν και βαθμούς εκτός έδρας ώστε να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια στην κατηγορία.


Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν πλήρεις.


Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00 με διαιτητές τους Πανούτσο, Βασιλειάδη και κομισάριο τον Λαδά


«Από εμάς εξαρτάται»


«Στόχος μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, αφού έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Μας ξέρουν, τους ξέρουμε, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει γρήγορο βόλεϊ κι οι δύο μικροί του ακραίοι έχουν το σεβασμό μας γιατί παρά την ηλικία τους παίζουν καλά. Εμείς πρέπει να τους περιορίσουμε, όπως και τον Γκονζάλες για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Μέλκας.


«Μικρές διαφορές»


Από τον Εθνικό θα απουσιάσει και πάλι ο Γιώργος Παπάζογλου.  «Είναι το πρώτο από τα τρία μεγάλα ντέρμπι. Μετά τον ΠΑΟΚ ακολουθούν αυτά με Σύρο και Παμβοχαϊκό που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη. Ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος και θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς παρά την απουσία του Παπάζογλου, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα το χτυπήσουμε στα ίσια, αφού νομίζω ότι οι διαφορές των δύο ομάδων είναι πολύ μικρές», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης.
 
πηγη www.volleynews.gr