Σελίδες


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Τελικός» για Εθνικό, ευκαιρία για Άρη

ΒΟΛΕΙ ΛΙΓΚ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. - ΑΡΗΣ (25/2, 19:00)
«Τελικός» για Εθνικό, ευκαιρία για Άρη
Η ομάδα που θα επικρατήσει στην αναμέτρηση που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη (25/2, 19:00) ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και τον Άρη δεν θα πάρει μόνο τους βαθμούς...
αλλά και πλεονέκτημα ενόψει πλέι άουτ, ειδικά αν τα καταφέρουν οι «κίτρινοι».

Ο Εθνικός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει βαθιά ανάσα που θα τον βοηθήσει και στην συνέχεια. Το τρίποντο είναι μονόδρομος για την ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη που πιθανόν να έχει στην διάθεση του και τον Γιώργο Παπάζογλου.

Ο Άρης βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο τους τελευταίους αγώνες και η νίκη θα του δώσει σημαντικό πλεονέκτημα για να καταλάβει την όγδοη θέση, που αυτόματα σημαίνει πως γλιτώνει τα πλέι άουτ.

Ο Γιώργος Γιάτσης θα έχει τον Γιάννη Κυριακίδη διαθέσιμο, όχι όμως τον Μάριο Ζέλιτς.

Ο Πέπε Γκονζάλες δήλωσε για το ματς:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αν θέλουμε να μπούμε στα πλέι όφ πρέπει να κερδίσουμε. Στον β' γύρο δεν έχουμε παίξει τόσο καλά, αλλά είχαμε κι ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύω όμως ότι σιγά, σιγά ανακάμπτουμε και από δω και πέρα θα δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο».

Ο πασαδόρος του Άρης, Ιβάν Μποΐκοβιτς, είπε:
«Κι εκεί ντέρμπι δίναμε και τώρα ντέρμπι είναι το παιχνίδι», τόνισε ο Σέρβος πασαδόρος και συμπλήρωσε: «Εμείς με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου είχαμε σημαντικές απουσίες, έχουμε δείξει σημαντική βελτίωση και πιστεύω ότι θα κάνουμε και πάλι ένα καλό παιχνίδι».

πηγη www.volleynews.gr