Σελίδες


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Nα ποια είναι η Λέσχη Πετοφαίρισης(video)


Nα ποια είναι η Λέσχη Πετοφαίρισης(video)
Ο Κούλης Μαρίνος μετά την επιτυχία που είχε ως προπονητής της Εθνικής εφήβων, αποτραβήχτηκε από το βόλει και επέστρεψε πέρυσι για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο βόλει της Αλεξανδρούπολης, μέσω της Λέσχης Πετοφαίρισης
ΒΙΝΤΕΟ 1
«Βοηθάμε τον Εθνικό στην προσπάθεια ως άτομα της λέσχης. Διοργανώνουμε μίνι βόλεϊ, πάμε στα σχολεία και οργανώνουμε στο γήπεδα μετά μαθητικά κερκίδα πάντα σε συνεννόηση με τον Εθνικό. Προσπαθούμε να είμαστε ενωμένοι και να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες όλων. Φέτος είναι καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Στόχος είναι να κερδίσουμε τα αντιπαραγωγικά χρόνια και να τα κάνουμε παραγωγικά. Θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και θέλουμε να κρατηθούμε ψηλά με τους δικούς μας παίκτες. Η κρίση θα δώσει ευκαιρίες να ασχοληθούμε με τα δικά μας παιδιά».

ΒΙΝΤΕΟ 2
«Είμαστε ένα σύνολο ατόμων που μιλάμε ελεύθερα στη λέσχη. Δεν έχουμε σταθερή έδρα. Έχουμε εγγεγραμμένα περίπου 200 άτομα. Έχουμε βάλει κάποιους στόχους και θέλουμε να τους υλοποιήσουμε. Το γήπεδο του Εθνικού είναι από το 1978 και λογικό δεν είναι να θέλουμε να το αναβαθμίσουμε; Ορισμένα πράγματα μπορούν να γίνουν με μικρό κόστος. Έχουμε βρει και ένα χώρο για το μπιτς βόλεϊ. Έχουμε στήριξη από το δήμο. Ευχόμαστε ότι κάνουμε να είναι ένα λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια».