Σελίδες


Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΑΣΛΗΣ

"Καλός ο ανταγωνισμός" (video)
Ο Στρατός Μαραλής είναι ο "γκουρού" των παραγόντων του βόλει στην Αλεξανδρούπολη, ιδιαίτερα μετά το θάνατο του Μιχάλη Παρασκευόπουλου και η γνώμη του έχει τεράστια βαρύτητα. Ως έμπειρος , ως γεφυροποιός και ως ειρηνοποιός πιστεύει ότι οι διαφωνίες των προπονητών της Αλέξανδρούπολης είναι υγεία και προτείνει την παύση του πρωταθλήματος για ένα χρόνο, προκειμένου να γίνει εγυγίανση.
ΒΙΝΤΕΟ 1
«Τα προβλήματα του βόλεϊ είναι έλλειψη αθλητικών χώρων. Εδώ που παίζουμε είναι από το 1976. Ο Δήμαρχος βοηθάει και κάνει ότι μπορεί. Οι ελλείψεις είναι τέτοιες που θέλουν πιο μακροχρόνια πολιτική. Αναπτυξιακά δεν έχει συρρικνωθεί το άθλημα. Απλά το πρόβλημα είναι οικονομικό και αυτό εμποδίζει την ανάπτυξη στα μεγάλα κλιμάκια. Στα μικρά όλα βολεύονται. Όταν η ομάδα έχει απαιτήσεις, οι παράγοντες λιγοστεύουν. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έχει έρθει εδώ και έχει γνώση της κατάστασης. Ίσως μια λύση του προβλήματος θα ήταν να μην γίνει πρωτάθλημα για ένα χρόνο. Να μειωθούν οι ξένοι στις ομάδες και να πέσει το μπάτζετ των συλλόγων».

ΒΙΝΤΕΟ 2
«Η δικιά μας ομάδα κρατιέται από τα μικροποσά των ανθρώπων της πόλης. Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζουμε με δύο νεαρούς Έλληνες ακραίους. Οι ανάγκες της ομάδας καλύπτονται από την πόλη. Υπάρχει βέβαια μια διαμάχη με τα χρυσωρυχεία. Αυτή η πόλη έχει βγάλει παίκτες που έγιναν προπονητές που ο καθένας έχει την φιλοσοφία του. Αυτό φαίνεται σαν ανταγωνισμός αλλά μπορεί να είναι και καλός. Προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες. Δεν θέλω να λέμε δεν υπάρχουν λεφτά, θα το παλέψουμε. Με νοιάζει τα παιδιά να κρατήσει τα παιδιά σ' αυτή την κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr