Σελίδες


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ''ΔΟΜΝΑ ΒΙΣΒΥΖΗ''

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Το 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης ''Δόμνα Βισβίζη'' διοργάνωσε μια θαυμάσια εκδήλωση για το Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης από τις καλύτερες που έχουν γίνει στην πόλη για το άθλημά μας.
Υπεύθυνος για την εκδήλωση ήταν ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 3ου Γυμνασίου και μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, κ.Μαρίνος Κυριάκος με την βοήθεια των καθηγητών φυσικής αγωγής του σχολείου Χαβρουζά Ολυμπίας και Δεσλή Δημήτρη και με την αμέριστη υποστήριξη της διευθύντριας Παταπάτη Ευφροσύνης, η οποία είναι επίσης καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.
Διαβάστε παρακάτω τι γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου http://3gym-alexandr.evr.sch.gr



Η διευθύντρια κ.Παταπάτη Ευφρ. με τους μαθητές της και τους αθλητές του Εθνικού
  Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας , στο πλαίσιο του μαθήματος και σύμφωνα με το νέο  πρόγραμμα σπουδών του πιλοτικού σχολείου, που προσφέρει τη δυνατότητα για ποικιλία δραστηριοτήτων , διοργάνωσαν την Πέμπτη 7-12-2011 μία σχετική δράση στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας .
Ο καθηγητής Φ.Α. κ.Μαρίνος Κ. συντονίζει την εκδήλωση
   Στόχος της δράσης αυτής ήταν να έρθουν σε επαφή οι μαθητές μας με τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης. Έτσι τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού , που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.

  Αρχικά παρουσιάστηκαν και συστήθηκαν στους μαθητές μας οι παίκτες της ομάδας, για μια πρώτη επαφή και γνωριμία... Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επίδειξη από τους αθλητές στα παιδιά του σχολείου και ακολούθησε αγώνας με  τη συμμετοχή μαθητών μας καθώς και της ομάδας του Εθνικού.
  Μετά το τέλος του αγώνα προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με το ιστορικό της ομάδας και στη συνέχεια οι πρώην παίκτες της , Κασαμπαλής Α., Δημητριάδης Ι. , και Μαρίνος Κ. , ο οποίος είναι και καθηγητής στο σχολείο μας, μίλησαν με συντομία στα παιδιά για την πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και για τις επιτυχίες της.
  Τέλος σε συνεργασία με την ομάδα της ιστοσελίδας και την κινηματογραφική ,οι μαθητές πήραν συνέντευξη από τους αθλητές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ήταν κατά κοινή ομολογία μια μοναδική εμπειρία γι' αυτούς.

Υπεύθυνοι καθηγητές : Δεσλής Δημήτρης ,Μαρίνος Κυριάκος , Χαβρουζά Ολυμπία 

ΠΗΓΗ http://3gym-alexandr.evr.sch.gr

Δείτε το Βίντεο του τελευταίου πόντου από τον αγώνα επίδειξης της εκδήλωσης...