Σελίδες


Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ


«Παλεύουμε κάθε παιχνίδι»

    «Παλεύουμε κάθε παιχνίδι»
    Ο Δημήτρης Γραμματικάκης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε MVP ΟΠΑΠ της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague. Ο έμπειρος κεντρικός του Εθνικού στην επανεμφάνιση του στο βασικό σχήμα, είχε εξαιρετική παρουσία στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του Φοίνικα Σύρου, σημειώνοντας 12 πόντους με 6/8 επιθέσεις και 6 μπλοκ. Μαζί με τους Γιώργο Παπάζογλου, Μιχάλη Κόβατς συμπληρώνει μία από τις πιο έμπειρες τριάδες κεντρικών στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 κι όπως έδειξε κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

    Σε δηλώσεις που μας έκανε ανέφερε τα εξής:
    Για τον αγώνα στη Σύρο: Κατά η διάρκεια της διακοπής δουλέψαμε περισσότερο, διορθώσαμε κάποια πράγματα και προσπαθήσαμε να εμφανιστούμε ακόμη πιο έτοιμοι. Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Από εκεί και πέρα, δουλέψαμε πάνω στην τακτική της Σύρου, κλείσαμε τα ατού της, κάναμε αυτά που έπρεπε, μας βγήκε το παιχνίδι και κερδίσαμε

    Για το νέο λίμπερο: είναι πολύ καλός παίκτης, βοήθησε πολύ στον τομέα της υποδοχής αλλά γενικότερα η νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής παρουσίας όλης της ομάδας. στην αρχή ξεκινήσαμε μουδιασμένα στο πρώτο σετ, χάσαμε πολλά σερβίς ενώ και η υποδοχή μας δεν ήταν καλή. Στη συνέχεια αλλάξαμε το παιχνίδι μας, πιέσαμε στο σερβίς, λιγοστέψαμε τα λάθη μας, βελτιώσαμε την υποδοχή μας και βρήκαμε ρυθμό.

    Για την δική του παρουσία: Κλήθηκα να αντικαταστήσω τον Γιώργο τον Παπάζογλου. Μπήκα να παίξω και έπαιξα αυτό που ξέρω και μπορώ, δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Είναι  και θέμα τύχης. Μου βγήκε το παιχνίδι και χαίρομαι που βοήθησα στο μέγιστο την ομάδα μου να πάρει αυτή τη σπουδαία νίκη.

    Για τη συνέχεια και τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό: αν και νεοφώτιστος ο Παμβοχαϊκός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Ωστόσο θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας.

    Για τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης: η ομάδα μας θα βλέπει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, θα παλεύει το κάθε ματς, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και να τον έχουμε συνέχεια δίπλα μας

    ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr